دوره و شماره: دوره 7، شماره 2، تیر 1397، صفحه 119-240 
اثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانی‌شده با کمپلکس‌های ایزولۀ پروتئین آب‌‌‌پنیر-پکتین بر رشد و زنده‌مانی ردۀ سلولی استئوبلاست MG63

صفحه 119-132

10.22101/JRIFST.2018.07.17.721

معصومه راعی؛ فخری شهیدی؛ مجید فرهودی؛ سیدمهدی جعفری؛ علی رافع


تولید و بهینه‌سازی مکمل فیبری فراسودمند بر پایۀ فراورده‌های جانبی توسط فناوری اکستروژن

صفحه 133-148

10.22101/JRIFST.2018.07.17.722

سارا نیاستی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ الناز میلانی؛ آرش کوچکی


اثر خواص ضداکسیداسیونی عصارۀ جلبک قهوه‌ای روی ماندگاری و خواص حسی ناگت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در فریزر با دمای 18- درجۀ سانتی‌گراد

صفحه 149-166

10.22101/JRIFST.2018.07.17.723

امید اسدی فارسانی؛ معظمه کردجزی؛ بهاره شعبانپور؛ سیدمهدی اجاق؛ انیسه جمشیدی


مقایسۀ روش‌های مختلف شکست سلولی و استخراج اسید چرب از ریزجلبک Dunaliella Salina

صفحه 167-176

10.22101/JRIFST.2018.07.17.724

فرزانه مهرابی؛ سیدعلی جعفرپور؛ قربانعلی نعمت‎‏زاده


بررسی میزان برشته‌کردن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریان‌پذیری، آنتی‌‌اکسیدانی و حسی آرد سویای برشته‌شده به‌‌عنوان جایگزین کاکائو

صفحه 177-196

10.22101/JRIFST.2018.07.17.725

الهام زایرزاده؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سمیرا یگانه‌زاد؛ محبت محبی


بررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری

صفحه 197-212

10.22101/JRIFST.2018.07.17.726

ماندانا خورسند؛ مجید علی‎آبادی؛ جلیل جراحی‎فریز


ارزیابی پارامترهای کیفی و راندمان خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای در خشک‌کن هیبریدی مایکروویو ـ جریان هوای گرم

صفحه 213-224

10.22101/JRIFST.2018.07.17.727

امین عمری؛ ناصر بهروزی خزاعی؛ فاروق شریفیان


ساخت و بررسی عملکرد غشای پلیمری ELVALOY®4170 جهت جداسازی و تغلیظ اسیدهای چرب امگا-3

صفحه 225-240

10.22101/JRIFST.2018.07.17.728

سمانه قاسمیان؛ رضا عابدینی