دوره و شماره: دوره 1، شماره 2، تیر 1391، صفحه 75-152 
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌ی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب

صفحه 75-86

10.22101/JRIFST.2012.06.21.121

رضوان شاددل؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ عبدالمجید مسکوکی؛ علی شریف؛ صدیف آزادمرد دمیرچی


بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته

صفحه 87-98

10.22101/JRIFST.2012.06.21.122

عاطفه مقصودلو؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ محمد قربانی


جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های موجود دربرخی از فرآورده های لبنی بومی

صفحه 99-116

10.22101/JRIFST.2012.06.21.123

مریم قبادی دانا؛ علی هاتف سلمانیان؛ باقر یخچالی


استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن

صفحه 117-128

10.22101/JRIFST.2012.06.21.124

محمد رستمیان؛ جعفر میلانی؛ گیسو ملکی


بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو

صفحه 129-138

10.22101/JRIFST.2012.06.21.125

حمید بخش آبادی؛ حبیب الله میرزایی؛ علی رضا قدس ولی؛ امان محمد ضیایی فر؛ عماد آیدانی؛ مرتضی محمدی


انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو- خلاء

صفحه 139-152

10.22101/JRIFST.2012.06.21.126

عبدالرحمن قادری؛ سلیمان عباسی؛ زهره حمیدی