دوره و شماره: دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 97-196 
مقایسه ویژگی‌های ریزکپسول‌های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک‌کن پاششی و خشک‌کن انجمادی

صفحه 97-114

10.22101/JRIFST.2014.08.23.321

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ فائزه خان محمدی؛ سید ناصر عزیزی


بررسی امکان تولید بستنی سین‌بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12

صفحه 115-128

10.22101/JRIFST.2014.08.23.322

الهام مهدیان؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ رضا کاراژیان؛ طاهره واقعی


بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ

صفحه 129-142

10.22101/JRIFST.2014.08.23.323

فخری شهیدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی؛ محمد نوشاد؛ محمد خلیلیان موحد


بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد

صفحه 143-156

10.22101/JRIFST.2014.08.23.324

عباس افراسیابی گرکانی؛ مهرداد ضیا حسین پور؛ زیبا میرزاخانزده؛ محمد ایوبی فر؛ سیدموسی سیادتی؛ عبدالمجید مسکوکی


بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید

صفحه 157-170

10.22101/JRIFST.2014.08.23.325

مهدی وطن خواه؛ امیرحسین الهامی راد؛ مسعود یقبانی؛ نرگس نادیان؛ محمدجواد اکبریان میمند


ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی

صفحه 171-184

10.22101/JRIFST.2014.08.23.326

معصومه ثمری خلج؛ سلیمان عباسی


استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن

صفحه 185-196

10.22101/JRIFST.2014.08.23.327

عبدالستار عوض صوفیان؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ امان محمد ضیائی‌فر