دوره و شماره: دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 197-296 
بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک

صفحه 197-210

10.22101/JRIFST.2014.10.23.331

رسول زرین؛ زهرا قاسم پور؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده؛ احسان مقدس کیا


بررسی سینتیک و بهینه‌سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو‌امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب‌پنیر

صفحه 211-226

10.22101/JRIFST.2014.10.23.332

جلال محمدزاده؛ فریده طباطبائی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی


بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی کم‌چرب با کاربرد آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین

صفحه 227-244

10.22101/JRIFST.2014.10.23.333

سمانه فرجی کفشگری؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری؛ علی معتمدزادگان؛ محمد جواد اکبریان میمند


تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر

صفحه 245-254

10.22101/JRIFST.2014.10.23.334

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی


تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب

صفحه 255-266

10.22101/JRIFST.2014.10.23.335

آرمیتا بهنیا؛ حجت کاراژیان؛ راضیه نیازمند؛ عبدالرضا محمدی نافچی


تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص‌های رنگی آب هویج

صفحه 267-282

10.22101/JRIFST.2014.10.23.336

علی ایاسه؛ محمد علیزاده؛ محسن اسمعیلی؛ عباس مهرداد؛ یوسف جوادزاده


مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی

صفحه 283-296

10.22101/JRIFST.2014.10.23.337

مهناز شهیدی نوقابی؛ سید محمدعلی رضوی؛ مصطفی شهیدی نوقابی