دوره و شماره: دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 1-96 
بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل

صفحه 1-18

10.22101/JRIFST.2015.05.10.411

اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد


بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال

صفحه 19-34

10.22101/JRIFST.2015.05.10.412

هانیه زاهدی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ لیدا خلفی


بررسی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک آلوی پیش‌تیمارشده به‌صورت همزمان با امواج فراصوت و آبگیری اسمزی

صفحه 35-52

10.22101/JRIFST.2015.05.10.413

رسول قربانی؛ جلال دهقان نیا؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ بابک قنبرزاده


بهینه‌سازی دما و غلظت منعقدکننده‌ها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آب‌پنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل

صفحه 53-64

10.22101/JRIFST.2015.05.10.414

فاطمه اردستانی؛ الهام سادات حسینی


بهینه‌سازی فرمولاسیون پودر ژله میوه‌ای کم کالری با استفاده از شیرین‌کننده‌های سوکرالوز و ایزومالت

صفحه 65-74

10.22101/JRIFST.2015.05.10.415

مرضیه حسینی نژاد؛ مریم محتشمی؛ سارا کمالی؛ محمد الهی


طراحی و بهینه‌سازی محافظ انجمادی بر پایه نانوسلولز برای افزایش قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس برویس JN368471.1 در طی فرایند خشک کردن انجمادی

صفحه 75-86

10.22101/JRIFST.2015.05.10.416

فاطمه کیوانی نهر؛ رضا رضایی مکرم؛ محمدامین حجازی؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی خیابانی؛ خالد ظروفچی بنیس


مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آب‌پوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشک‌کن بستر جهنده

صفحه 87-96

10.22101/JRIFST.2015.05.10.417

محسن زندی؛ مهرداد نیاکوثری؛ نازیلا دردمه