دوره و شماره: دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 97-196 
ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن

صفحه 97-116

10.22101/JRIFST.2015.07.23.421

یونس زاهدی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی


ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیف‌سنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (SERS) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره

صفحه 117-130

10.22101/JRIFST.2015.07.23.422

رضا محمدی گل؛ رسول ملک فر؛ منصوره میرابوالفتحی؛ هما بهمدی


بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال

صفحه 131-142

10.22101/JRIFST.2015.07.23.423

محمدتقی حیدریان؛ اشکان جبلی جوان؛ مریم جوکار


بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره‌سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو

صفحه 143-152

10.22101/JRIFST.2015.07.23.424

خلیل بهزاد؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ سیدعلی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ روح الله بهزاد


بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دی‌گلیسرید بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی

صفحه 153-172

10.22101/JRIFST.2015.07.23.425

وحید کیهانی؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ حجت کاراژیان؛ زهرا شیخ الاسلامی


تأثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی، بافتی، توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی

صفحه 173-182

10.22101/JRIFST.2015.07.23.426

سمیرا یگانه زاد؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ زهره براتیان قرقی


مدل‌سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

صفحه 183-196

10.22101/JRIFST.2015.07.23.427

جلال دهقان نیا؛ حامد باقری درویش محمد؛ بابک قنبرزاده