دوره و شماره: دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 197-282 
اثر پودر آب‌پنیر و بی‌کربنات سدیم بر مقدار آکریل‌آمید در بیسکویت‌های پتی‌بور و مادر

صفحه 197-208

10.22101/JRIFST.2015.11.22.431

راضیه نیازمند؛ آرپا خچومیان؛ مصطفی شهیدی نوقابی


ارزیابی تخلیص آفلاتوکسین‌ها از نمونه‌های فلفل با استفاده از ستون‌های مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستون‌های ایمونوافینیتی

صفحه 209-218

10.22101/JRIFST.2015.11.22.432

مریم جلیلی


استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز

صفحه 219-232

10.22101/JRIFST.2015.11.22.433

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ رسول کدخدایی؛ زینب زعفرانی


بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال

صفحه 233-246

10.22101/JRIFST.2015.11.22.434

سحر روشنی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ اکرم آریان‌فر


بررسی روش‌های مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیون‌های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی

صفحه 247-256

10.22101/JRIFST.2015.11.22.435

پگاه درجانی؛ مرضیه حسینی نژاد؛ رسول کدخدایی؛ الناز میلانی؛ احمد بالندری


بررسی مقایسه‌ای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری

صفحه 257-270

10.22101/JRIFST.2015.11.22.436

احسان شاد؛ هادی هاشمی گهروئی؛ محمدتقی گلمکانی؛ سارا مزیدی


تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر

صفحه 271-282

10.22101/JRIFST.2015.11.22.437

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی