دوره و شماره: دوره 4، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 283-382 
اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخ‌کردن بر میزان آکریل‌آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات

صفحه 283-298

10.22101/JRIFST.2016.01.30.441

زهره قائینی؛ راضیه نیازمند؛ مصطفی شهیدی نوقابی


تهیه نانوامولسیون‌های حامل ویتامین A پالمیتات به روش خودبه‌خودی: بررسی تأثیر سورفاکتانت و فاز روغنی بر اندازۀ قطرات و پایداری

صفحه 299-314

10.22101/JRIFST.2016.01.30.442

اکرم پزشکی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ محمد مقدم؛ عیسی فتح الهی


جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی محصول

صفحه 315-324

10.22101/JRIFST.2016.01.30.443

منیره سادات برقعی؛ هما بقائی؛ امیر معتمدی


کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی و کف‌زایی آنها

صفحه 325-342

10.22101/JRIFST.2016.01.30.444

وحید کیهانی؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ حجت کاراژیان؛ زهرا شیخ الاسلامی


مقایسه عملکرد فروکتان‌های ارقام خارجی و توده‌های بومی کاسنی و بهینه‌سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 343-354

10.22101/JRIFST.2016.01.30.445

پگاه درجانی؛ مرضیه حسینی نژاد؛ هادی شوریده؛ محمد عبدالهیان نوقابی؛ رسول کدخدایی؛ احمد بالندری؛ الناز میلانی


مقایسه نتایج سه روش طیف‌سنجی نوری، ولتامتری و تیتراسیون در اندازه‌گیری ویتامین‌ث در نمونه‌های میوه توزیع شده در بازار قم

صفحه 355-364

10.22101/JRIFST.2016.01.30.446

علی یگانه فعال


نانولیپوزوم‌های حامل بتاکاروتن: بررسی اثر گامااوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درون‌پوشانی

صفحه 365-382

10.22101/JRIFST.2016.01.30.447

صحرا بشیری؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ جلال دهقان نیا