دوره و شماره: دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 1-114 
کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن

صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2017.05.22.611

ساره رشیدی؛ راضیه نیازمند؛ اکرم آریان‎فر


بررسی امکان پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی شکرهای خام نیشکری با استفاده از فاکتورهای ظاهری کریستال‌ها

صفحه 11-24

10.22101/JRIFST.2017.05.22.612

محمد عرفان بهرامی؛ مسعود هنرور


تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاسته‌ای حاوی اسانس صمغ بنه

صفحه 25-38

10.22101/JRIFST.2017.05.22.613

مرضیه پناهی؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی


کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف‌سازی آب‌سیب

صفحه 39-52

10.22101/JRIFST.2017.05.22.614

رامیار قوامی؛ افشین ملکی؛ هیوا دارایی


مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو

صفحه 53-70

10.22101/JRIFST.2017.05.22.615

فرشته سبزی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی


تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی‌شوریدۀ بلانگر نگهداری‌شده در یخچال

صفحه 71-86

10.22101/JRIFST.2017.05.22.616

جواهر ساکی؛ آی‌ناز خدانظری؛ سیدمهدی حسینی


بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی‌های برش‌های گلابی در طول فرایند خشک‌شدن و استفاده از پردازش تصویر

صفحه 87-102

10.22101/JRIFST.2017.05.22.617

یونس خورشیدی؛ داود کلانتری؛ علی اصغری


اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن

صفحه 103-114

10.22101/JRIFST.2017.05.22.618

جعفر محمدزاده میلانی؛ شهره خدمتی؛ آزاده قربانی حسن سرایی؛ عبدالخالق گل کار