دوره و شماره: دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 115-220 
تأثیر خمیرترش خشک‌شده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر

صفحه 115-126

10.22101/JRIFST.2017.09.02.621

آیلا آیرملو؛ پریسا جعفریان؛ سیدهادی پیغمبر دوست


ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری

صفحه 127-140

10.22101/JRIFST.2017.09.02.622

مهدیه اکبری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی‌نژاد؛ خشایار سرابندی


بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه‌‌‌‌شده با عصارۀ کامل نعناع به روش پاسخ سطح

صفحه 141-156

10.22101/JRIFST.2017.09.02.623

ابوالفضل فدوی؛ حمیدرضا صمدلویی


بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ

صفحه 157-170

10.22101/JRIFST.2017.09.02.624

نسترن خواجه‌ئی؛ محمدتقی گلمکانی؛ مرضیه ابلاغی؛ محمدهادی اسکندری


ارزیابی اثر پوشش‌دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب‌زمینی

صفحه 171-184

10.22101/JRIFST.2017.09.02.625

سیما ناجی طبسی؛ الهام مهدیان


بررسی اثر استفاده از ترکیب پری‌بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگی‌های کیفی نان تافتون

صفحه 185-198

10.22101/JRIFST.2017.09.02.626

مرضیه حسینی نژاد؛ حامد انوری؛ مهناز ژیانی؛ عباس عابدفر


مدل‌سازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیش‌تیمار مایکروویو با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی

صفحه 199-210

10.22101/JRIFST.2017.09.02.627

معصومه مقیمی؛ حمید بخش آبادی؛ مسعود بذرافشان


بررسی اثر ترکیب ریخت‌پذیرکننده‌های سوربیتول و پلی‌اتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم‌های ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه

صفحه 211-220

10.22101/JRIFST.2017.09.02.628

هدا فهیم؛ علی معتمدزادگان؛ شبنم حمزه