دوره و شماره: دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 321-422 
بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا

صفحه 321-334

10.22101/JRIFST.2018.02.12.641

اکرم آریان‎فر؛ مریم سردرودیان


بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزوم‌های اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در شرایط سرد

صفحه 335-350

10.22101/JRIFST.2018.02.12.642

محسن کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری


کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن

صفحه 351-360

10.22101/JRIFST.2018.02.12.643

محسن غلامی ده نایبی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محبوبه کشیری


بررسی خشک‌‌‌شدن شلتوک در یک خشک‌کن مایکروویو جریان مداوم

صفحه 361-374

10.22101/JRIFST.2018.02.12.644

حسن جعفری؛ داود کلانتری؛ محسن آزادبخت


بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن

صفحه 375-388

10.22101/JRIFST.2018.02.12.645

نسیم حسن پور؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی؛ الناز میلانی


اثر فرایند استیلاسیون و اتصال‌عرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم)

صفحه 389-402

10.22101/JRIFST.2018.02.12.646

فرزانه عقیلی دهنوی؛ عبدالخالق گل کار؛ هومان مولوی؛ محمد حجت الاسلامی


نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ

صفحه 403-412

10.22101/JRIFST.2018.02.12.647

مهسا حمیدی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ هادی الماسی


بررسی اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی‌متیل سلولز،پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان سرخ‌شده

صفحه 413-422

10.22101/JRIFST.2018.02.12.648

صابر ملازاده؛ نارملا آصفی