رئولوژی بیوپلیمرها و مواد غذایی
علوم و مهندسی صنایع غذایی، خواص فیزیکی محصولات غذایی
علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی غذایی، میکروبیولوژی صنعت
تکنولوژی و میکروبیولوژی مواد غذایی
سمشناسی شامل: سم شناسی غذا و محیط زیست، ایمنی و امنیت غذایی، سلامت (بهداشت) و فیزیولوژی حیوانات
نانوفناوری، بسته بندی، شیمی
تکنولوژی آنزیم، تکنولوژی مواد غذایی، کنترل کیفیت مواد غذایی و علم مواد غذایی، بازیابی آب و فاضلاب، آزادسازی کنترل شده
فرآوری غذایی و بیولوژیکی، بسته بندی هوشمند، پایداری و ایمنی غذایی، نانوفناوری، غذاهای عملگرا و رسانش دارو
کلوئیدهای غذایی رئولوژی، فناوری نانو
طراحی و نوآوری مواد غذایی هوشمند، فناوریهای پردازش مواد غذایی در حال ظهور: سونوگرافی ، اهمی ، PEF ...، ارزش افزوده به مواد غذایی، غذاهای کاربردی، فیزیک غذا ، رئولوژی و ساختار، هیدروکلوئیدها، فرآوری مواد غذایی
سونوشیمی و سامانه های کلوئیدی غذایی
میکروب شناسی دارویی
مهندسی شیمی
مهندسی، بیوشیمی و تکنولوژی
علوم و صنایع غذایی-میکروبیولوژی غذایی
بیوتکنولوژی مواد غذایی
سامانه تخمیر آنزیمها، تغییر زیستی محصولات فراسودمند با شاخص حفظ شده زیست انرژی سلولهای سوختی، علوم زیستی، مهندسی محیط زیست و شیمی
مهندسی علوم و صنایع غذایی
میکروبیولوژی مواد غذایی
زبان انگلیسی
علم اطلاعات و دانش شناسی