آ
-
آب مادون بحرانی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 75-86]
-
آلفا توکوفرول
تأثیر پوشش کیتوزان غنی شده با آلفاتوکوفرول بر فساد اکسایشی چربی موجود در ماهی قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دورهی یخچال گذاری [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 153-164]
-
آویشن
بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 175-186]
ا
-
اتمسفر تغییر یافته
بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بستهبندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 283-294]
-
اثرات کشندگی
بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید (TiO2) بر میکرواورگانیزم های مضر در مواد غذایی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 47-60]
-
ازگیل
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L) [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 219-228]
-
اسپکتروسکوپی فرو سرخ
بررسی عوامل مؤثر بر اندازه ذرات، پتانسیل زتا و ویژگیهای رئولوژیک پایا در سامانه کلوئیدی حاوی نانو ذرات کاپاکاراگینان- کازئینات سدیم [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 255-272]
-
استافیلوکوکوس اورئوس
بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 175-186]
-
استرکردن داخلی
بررسی تغییر ویژگی های کیفی مخلوط های روغن آفتابگردان و روغن پالم حاصل از واکنش استرکردن داخلی توسط آنزیم لیپاز [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 11-22]
-
اسیدهای چرب امگا-3
تأثیر فراصوت روی برخی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی دوغ غنیشده با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 229-240]
-
اکسایش
تأثیر پوشش کیتوزان غنی شده با آلفاتوکوفرول بر فساد اکسایشی چربی موجود در ماهی قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دورهی یخچال گذاری [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 153-164]
-
امواج فراصوت
تأثیر فراصوت روی برخی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی دوغ غنیشده با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 229-240]
-
امولسیون
تأثیر میزان صمغ فارسی، روغن، پروتئین و پ هاش بر پایداری امولسیون تهیه شده با فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 199-218]
-
انجماد زدایی
بررسی اثر صمغهای زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 295-306]
-
اندازه ذرات
بررسی عوامل مؤثر بر اندازه ذرات، پتانسیل زتا و ویژگیهای رئولوژیک پایا در سامانه کلوئیدی حاوی نانو ذرات کاپاکاراگینان- کازئینات سدیم [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 255-272]
-
ایران
جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های موجود دربرخی از فرآورده های لبنی بومی [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 99-116]
-
اینولین
ارزیابی و مقایسه کیفی اینولین استخراجی از کاسنی بومی ایران با اینولین حاصل از سایر منابع [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 39-46]
ب
-
باکتری های بیماریزا
بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید (TiO2) بر میکرواورگانیزم های مضر در مواد غذایی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 47-60]
-
برنج
ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 187-198]
-
بستنی
تأثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 23-38]
-
بسته بندی
بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بستهبندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 283-294]
-
بیاتی
تاثیر گوار، گزانتان، کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 1-10]
پ
-
پایداری
تأثیر فراصوت روی برخی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی دوغ غنیشده با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 229-240]
-
پایداری
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L) [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 219-228]
-
پروکیموزین
کلون کردن ژن پروکیموزین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 273-282]
-
پری بیوتیک
ارزیابی و مقایسه کیفی اینولین استخراجی از کاسنی بومی ایران با اینولین حاصل از سایر منابع [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 39-46]
-
پسته
بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 87-98]
-
پلی وینیل پیرولیدون
تأثیر غلظتهای مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثرهی ریزپوشانی شدهی زعفران با روش خشک کن پاششی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 241-254]
-
پوست بنه
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 75-86]
-
پیش بینی
تخمین پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی با کمک شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 61-74]
ت
-
تخلخل
ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 187-198]
-
ترکیبات فنلی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 75-86]
-
ترکیبات فنولی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L) [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 219-228]
ج
-
جذب رطوبت
بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 87-98]
چ
-
چیپس سیب زمینی
ارزیابی روغن استخراج شده ازچیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 165-174]
خ
-
خشک کردن
تخمین پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی با کمک شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 61-74]
-
خشک کن پاششی
تأثیر غلظتهای مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثرهی ریزپوشانی شدهی زعفران با روش خشک کن پاششی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 241-254]
-
خشک کن مایکروویو- خلاء
انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو- خلاء [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 139-152]
-
خواص فیزیکوشیمیایی
بررسی تغییر ویژگی های کیفی مخلوط های روغن آفتابگردان و روغن پالم حاصل از واکنش استرکردن داخلی توسط آنزیم لیپاز [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 11-22]
د
-
دمای نگهداری
بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بستهبندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 283-294]
-
دوغ غنیشده
تأثیر فراصوت روی برخی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی دوغ غنیشده با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 229-240]
-
دوغ های صنعتی
بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 175-186]
ذ
-
ذرت
استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 117-128]
ر
-
راندمان عصارهگیری
بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 129-138]
-
روغن
ارزیابی روغن استخراج شده ازچیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 165-174]
-
روغن آفتابگردان
بررسی تغییر ویژگی های کیفی مخلوط های روغن آفتابگردان و روغن پالم حاصل از واکنش استرکردن داخلی توسط آنزیم لیپاز [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 11-22]
-
روغن پالم
بررسی تغییر ویژگی های کیفی مخلوط های روغن آفتابگردان و روغن پالم حاصل از واکنش استرکردن داخلی توسط آنزیم لیپاز [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 11-22]
-
ریزپوشانی
تأثیر غلظتهای مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثرهی ریزپوشانی شدهی زعفران با روش خشک کن پاششی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 241-254]
-
ریزساختار
استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 117-128]
ز
-
زعفران
تأثیر غلظتهای مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثرهی ریزپوشانی شدهی زعفران با روش خشک کن پاششی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 241-254]
-
زیست شناسی مولکولی
جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های موجود دربرخی از فرآورده های لبنی بومی [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 99-116]
س
-
ساختاراسید چرب
ارزیابی روغن استخراج شده ازچیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 165-174]
-
سرخ کردن
بررسی اثر صمغهای زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 295-306]
-
سیب زمینی ترشی
ارزیابی و مقایسه کیفی اینولین استخراجی از کاسنی بومی ایران با اینولین حاصل از سایر منابع [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 39-46]
ش
-
شاخص پایداری اکسایشی
ارزیابی روغن استخراج شده ازچیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 165-174]
-
شاخص رنگ
بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 129-138]
-
شاخص کلباچ
بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 129-138]
-
شبکه عصبی مصنوعی
تخمین پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی با کمک شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 61-74]
ص
-
صمغ
بررسی اثر صمغهای زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 295-306]
-
صمغ فارسی
تأثیر میزان صمغ فارسی، روغن، پروتئین و پ هاش بر پایداری امولسیون تهیه شده با فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 199-218]
ض
-
ضریب نفوذ ویژه
انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو- خلاء [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 139-152]
ع
-
عدد یدی
ارزیابی روغن استخراج شده ازچیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 165-174]
-
عصاره مالت
بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 129-138]
ف
-
فراورده لبنی
جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های موجود دربرخی از فرآورده های لبنی بومی [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 99-116]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L) [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 219-228]
-
فعالیت ضد قارچی
بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 87-98]
-
فلوکولاسیون تخلیه ای
تأثیر میزان صمغ فارسی، روغن، پروتئین و پ هاش بر پایداری امولسیون تهیه شده با فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 199-218]
-
فینگر ماهی
بررسی اثر صمغهای زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 295-306]
ق
-
قارچ های مولد سم
بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید (TiO2) بر میکرواورگانیزم های مضر در مواد غذایی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 47-60]
-
قزل آلا
تأثیر پوشش کیتوزان غنی شده با آلفاتوکوفرول بر فساد اکسایشی چربی موجود در ماهی قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دورهی یخچال گذاری [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 153-164]
ک
-
کاراگینان
بررسی عوامل مؤثر بر اندازه ذرات، پتانسیل زتا و ویژگیهای رئولوژیک پایا در سامانه کلوئیدی حاوی نانو ذرات کاپاکاراگینان- کازئینات سدیم [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 255-272]
-
کازئینات
بررسی عوامل مؤثر بر اندازه ذرات، پتانسیل زتا و ویژگیهای رئولوژیک پایا در سامانه کلوئیدی حاوی نانو ذرات کاپاکاراگینان- کازئینات سدیم [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 255-272]
-
کاسنی
ارزیابی و مقایسه کیفی اینولین استخراجی از کاسنی بومی ایران با اینولین حاصل از سایر منابع [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 39-46]
-
کاکوتی
بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 175-186]
-
کپور نقرهای
بررسی اثر صمغهای زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 295-306]
-
کربوکسی متیل سلولز
تاثیر گوار، گزانتان، کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 1-10]
-
کلون کردن
کلون کردن ژن پروکیموزین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 273-282]
-
کنترل رشد
بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید (TiO2) بر میکرواورگانیزم های مضر در مواد غذایی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 47-60]
-
کیتوزان
بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 87-98]
-
کیتوزان
تأثیر پوشش کیتوزان غنی شده با آلفاتوکوفرول بر فساد اکسایشی چربی موجود در ماهی قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دورهی یخچال گذاری [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 153-164]
-
کینتیک
انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو- خلاء [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 139-152]
گ
-
گزانتان
تاثیر گوار، گزانتان، کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 1-10]
-
گل زعفران
بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بستهبندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 283-294]
-
گوار
تاثیر گوار، گزانتان، کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 1-10]
ل
-
لاکتوباسیلوس
جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های موجود دربرخی از فرآورده های لبنی بومی [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 99-116]
-
لاکتوکوکوس لاکتیس
کلون کردن ژن پروکیموزین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 273-282]
-
لیپاز
بررسی تغییر ویژگی های کیفی مخلوط های روغن آفتابگردان و روغن پالم حاصل از واکنش استرکردن داخلی توسط آنزیم لیپاز [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 11-22]
م
-
ماست
انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو- خلاء [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 139-152]
-
مالتودکسترین
تأثیر غلظتهای مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثرهی ریزپوشانی شدهی زعفران با روش خشک کن پاششی [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 241-254]
-
مدلسازی
انتخاب مدل ریاضی مناسب برای کینتیک خشک شدن ماست در خشک کن مایکروویو- خلاء [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 139-152]
-
ملانوئیدی شدن
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 75-86]
-
موسیلاژ اسفرزه
تأثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 23-38]
-
موسیلاژ ریحان
تأثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 23-38]
-
میکروسکوپ الکترونی
ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 187-198]
ن
-
ناسازگاری ترمودینامیکی
تأثیر میزان صمغ فارسی، روغن، پروتئین و پ هاش بر پایداری امولسیون تهیه شده با فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 199-218]
-
نان بربری
تاثیر گوار، گزانتان، کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 1-10]
-
نان فاقد گلوتن
استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 117-128]
-
نان فاقد گلوتن
ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 187-198]
-
نانوذرات تیتانیم اکساید
بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید (TiO2) بر میکرواورگانیزم های مضر در مواد غذایی [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 47-60]
-
نانو کمپلکس
بررسی عوامل مؤثر بر اندازه ذرات، پتانسیل زتا و ویژگیهای رئولوژیک پایا در سامانه کلوئیدی حاوی نانو ذرات کاپاکاراگینان- کازئینات سدیم [دوره 1، شماره 4، 1391، صفحه 255-272]
-
نخود
استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 117-128]
-
نعناع
بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 175-186]
و
-
ویژگی ارگانولپتیکی
بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 1، شماره 2، 1391، صفحه 87-98]
-
ویژگی های رئولوژیکی
تأثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 23-38]
ه
-
هیدروکسی پروپیل متیل سلولز
تاثیر گوار، گزانتان، کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 1، 1391، صفحه 1-10]
-
هیدروکسی پروپیل متیل سلولز
ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1391، صفحه 187-198]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد