آب پرس چغندر قندمدلسازی دفع یونهای آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 63-78]
آرد سویابررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 121-138]
آرد شنبلیلهبررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 121-138]
آنتیاکسیداناثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتیاکسیدان بر ویژگیهای سختی و مؤلفههای رنگی پستهی برشته شده [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 295-310]
آنزیمبریتأثیر پیشتیمار با فراصوت و آنزیمبری روی جذب روغن سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 323-338]
ا
اثرات ضد باکتریاییمطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درونشیشهای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 79-92]
ارزیابی حسیبهبود ویژگیهای کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 93-108]
اسانسمطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درونشیشهای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 79-92]
استخراجکارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش (Eremurus spectabilis) با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 219-228]
استرساثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیبزمینیترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 311-322]
اسید چرب ضروریتغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگیهای شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 153-166]
اسید فنولیشناسایی و اندازهگیری اسیدهای فنولی، فعالیت مهارکنندگی رادیکال و قدرت احیاءکنندگی آهن عصارههای اتانولی و متانولی زولنگ [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 193-204]
اسیدهای چرب آزادارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخصهای اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 37-50]
اشرشیاکلیO157:H7اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیبزمینیترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 311-322]
افت فشارطراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 243-252]
امواج فراصوتکارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش (Eremurus spectabilis) با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 219-228]
امولسیونبررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
امولسیونبررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخصهای کیفی امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 139-152]
ایزوله پروتئین جوانه گندمبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-16]
ایزوله پروتئین سویابهبود ویژگیهای کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 93-108]
اینولیناثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیبزمینیترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 311-322]
ب
بازدارندگیاثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیبزمینیترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 311-322]
باکتری آغازگرتأثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلاء و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زندهمانی باکتریهای آغازگر و ویژگیهای رنگ ماست فوری [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-62]
بالنگو شیرازیبررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
بتاسیکلودکسترینبررسی امکان کاهش کلسترول در شیرهای خام و هموژنیزه با استفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 253-264]
پتانسیل زتابررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
پراکسیدارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخصهای اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 37-50]
پردازش تصویراثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتیاکسیدان بر ویژگیهای سختی و مؤلفههای رنگی پستهی برشته شده [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 295-310]
پروتئولیزبررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 17-36]
پروتئین آب پنیربررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخصهای کیفی امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 139-152]
پروتئین هیدرولیز شدهبررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius) [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 351-364]
پستهاثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتیاکسیدان بر ویژگیهای سختی و مؤلفههای رنگی پستهی برشته شده [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 295-310]
پلی لاکتیک اسیدبررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بستهبندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 205-218]
پودر ماستتأثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلاء و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زندهمانی باکتریهای آغازگر و ویژگیهای رنگ ماست فوری [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-62]
پوره سیب زمینیتاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 339-350]
پوشش ژلاتیناثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتیاکسیدان بر ویژگیهای سختی و مؤلفههای رنگی پستهی برشته شده [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 295-310]
ت
تردشدنبررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 17-36]
ترکیبات قطبی کلارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخصهای اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 37-50]
ترکیبات کربونیلارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخصهای اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 37-50]
ترکیب شیمیاییبررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 121-138]
توکوفرولتغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگیهای شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 153-166]
تویین 20حذف ناخالصیهای شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 365-380]
ج
جایگزین تخم مرغبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-16]
جذب روغنارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ بر ویژگیهای رشته خوشکار سرخ شده [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 179-192]
جذب روغنتأثیر پیشتیمار با فراصوت و آنزیمبری روی جذب روغن سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 323-338]
جوانه گندم تثبیتشدهتغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگیهای شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 153-166]
جوانه گندم خامتغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگیهای شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 153-166]
خ
خشک کردنطراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 243-252]
خشککن بستر جهندهطراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 243-252]
خشککن مایکروویو- خلاءتأثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلاء و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زندهمانی باکتریهای آغازگر و ویژگیهای رنگ ماست فوری [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-62]
خواص بازدارندگیبررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بستهبندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 205-218]
خواص ظاهریبررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بستهبندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 205-218]
خواص عملکردیبررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 121-138]
د
دبی هواطراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 243-252]
دفعمدلسازی دفع یونهای آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 63-78]
دی ان مزدوجارزیابی پایداری اکسایشی، ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن مغزخنجوک [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 265-278]
ذ
ذرات خنثیطراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 243-252]
ر
رئولوژیبررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 381-392]
رشته خوشکارارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ بر ویژگیهای رشته خوشکار سرخ شده [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 179-192]
رطوبتتاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 339-350]
رفتار جریانبررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخصهای کیفی امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 139-152]
روش سطح پاسخکارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش (Eremurus spectabilis) با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 219-228]
زانتانبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-16]
زولنگشناسایی و اندازهگیری اسیدهای فنولی، فعالیت مهارکنندگی رادیکال و قدرت احیاءکنندگی آهن عصارههای اتانولی و متانولی زولنگ [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 193-204]
س
سختیاثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتیاکسیدان بر ویژگیهای سختی و مؤلفههای رنگی پستهی برشته شده [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 295-310]
سرخکردنتأثیر پیشتیمار با فراصوت و آنزیمبری روی جذب روغن سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 323-338]
سرخ کردن تحت خلأارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ بر ویژگیهای رشته خوشکار سرخ شده [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 179-192]
سرخ کردن عمیقارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ بر ویژگیهای رشته خوشکار سرخ شده [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 179-192]
سریشکارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش (Eremurus spectabilis) با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 219-228]
سس مایونزبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-16]
سطح پاسخبهینهسازی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی نانوکامپوزیتهای زیستتخریبپذیر کیتوزان-نانوسلولز [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 229-242]
سوریمیبهبود ویژگیهای کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 93-108]
سوسپانسیون سلولیمطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درونشیشهای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 79-92]
سینبیوتیکاثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیبزمینیترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 311-322]
ش
شترمرغبررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 17-36]
شیر خامبررسی امکان کاهش کلسترول در شیرهای خام و هموژنیزه با استفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 253-264]
شیر هموژنیزهبررسی امکان کاهش کلسترول در شیرهای خام و هموژنیزه با استفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 253-264]
ص
صمغبررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
صمغ فارسیبررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 381-392]
ط
طرح مرکب مرکزیبررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
ع
عامل فعال سطحیحذف ناخالصیهای شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 365-380]
عدد دیان مزدوجارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخصهای اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 37-50]
عصارهمطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درونشیشهای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 79-92]
غ
غشاءحذف ناخالصیهای شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 365-380]
ف
فراپالایش ارتقاء یافتهحذف ناخالصیهای شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 365-380]
فراصوتتأثیر پیشتیمار با فراصوت و آنزیمبری روی جذب روغن سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 323-338]
فروکتانکارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش (Eremurus spectabilis) با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 219-228]
فعالیت آنتیاکسیدانیشناسایی و اندازهگیری اسیدهای فنولی، فعالیت مهارکنندگی رادیکال و قدرت احیاءکنندگی آهن عصارههای اتانولی و متانولی زولنگ [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 193-204]
فعالیت ضداکسایشیبررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius) [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 351-364]
فعالیت ضدمیکروبیاثر افزودن اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khusestanica) بر خصوصیات باکتریایی، شیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 279-294]
فیلم خوراکیبهینهسازی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی نانوکامپوزیتهای زیستتخریبپذیر کیتوزان-نانوسلولز [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 229-242]
ق
قدرت احیاءکنندگیشناسایی و اندازهگیری اسیدهای فنولی، فعالیت مهارکنندگی رادیکال و قدرت احیاءکنندگی آهن عصارههای اتانولی و متانولی زولنگ [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 193-204]
ک
کاهش pHبررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 17-36]
کپور معمولیبهبود ویژگیهای کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 93-108]
کربوکسی متیل سلولزبررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 381-392]
کشتمطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درونشیشهای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 79-92]
کلسترولبررسی امکان کاهش کلسترول در شیرهای خام و هموژنیزه با استفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 253-264]
کیکتغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگیهای شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 153-166]
م
ماست فوریتأثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلاء و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زندهمانی باکتریهای آغازگر و ویژگیهای رنگ ماست فوری [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-62]
ماهی کاراسبررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius) [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 351-364]
مایونزبررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 381-392]
مدلسازیتأثیر پیشتیمار با فراصوت و آنزیمبری روی جذب روغن سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 323-338]
مصرف انرژیطراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 243-252]
مقاومت به صفرااثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیبزمینیترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 311-322]
ن
نان بربریتاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 339-350]
نانوفیبر سلولز اصلاح شدهبررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بستهبندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 205-218]
نانوفیلتراسیونمدلسازی دفع یونهای آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 63-78]
ویژگیهای کیفیبهبود ویژگیهای کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 93-108]
ویژگیهای مکانیکیبررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بستهبندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 205-218]
ه
هیدروکلوئیدتأثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلاء و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زندهمانی باکتریهای آغازگر و ویژگیهای رنگ ماست فوری [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-62]
هیدرولیز آنزیمیبررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius) [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 351-364]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد