آ

  • آب دیفوزیون بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]

  • آب هویج تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص‌های رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]

  • آرد برنج استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]

  • آکریل‌آمید ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 171-184]

  • آکوستیک استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جدا‌سازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]

  • آلبومین مقایسه برخی ویژگی‌ها‌ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین‌‌ها‌ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب‌پنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]

  • آنتوسیانین بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]

  • آنتوسیانین بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 37-50]

  • آنزیم ترانس‌‌گلوتامیناز‌میکروبی بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی کم‌چرب با کاربرد آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]

ا

  • اجاق خورشیدی بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-36]

  • اجاق خورشیدی دو تابشی انرژی خورشیدی بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-36]

  • استخراج بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 37-50]

  • استخراج مطالعه و بهینه‌سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی‌دانه توسط دی‌اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]

  • استویوزید بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]

  • اصلاح شیمیایی ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 171-184]

  • امولسیون بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]

  • امولسیون‎کنندگی ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 171-184]

  • انار بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]

  • اولترافیلتراسیون مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 283-296]

  • ایزوله پروتئین سویا بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی کم‌چرب با کاربرد آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]

  • ایزوله پروتئین سویا بررسی اثر غنی‌سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی‌‌های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 307-316]

ب

  • بازده اگزرژی بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-36]

  • بازده انرژی بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-36]

  • بافت بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]

  • بافت تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 255-266]

  • بربرین مطالعه و بهینه‌سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی‌دانه توسط دی‌اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]

  • بستنی بررسی امکان تولید بستنی سین‌بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 115-128]

  • بستنی کم‌چرب وانیلی بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی کم‌چرب با کاربرد آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]

  • بسته‌بندی فعال تاثیر بسته‌بندی فعال بر خصوصیات کمّی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 347-360]

  • بهینه‌سازی بررسی سینتیک و بهینه‌سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو‌امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]

  • بهینه یابی بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]

  • بیسکویت بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]

پ

  • پراکسیداز تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص‌های رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]

  • پروبیوتیک بررسی امکان تولید بستنی سین‌بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 115-128]

  • پروتئولیز بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]

  • پروتئین هیدرولیز شده تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 245-254]

  • پری‌بیوتیکف فیبر تفاله چغندر‌قند بررسی امکان تولید بستنی سین‌بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 115-128]

ت

  • تبدیل موجک گسسته استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جدا‌سازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]

  • ترکیبات فنلی بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]

  • تکنیک سطح پاسخ مطالعه و بهینه‌سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی‌دانه توسط دی‌اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]

ج

  • جاذب رطوبت تاثیر بسته‌بندی فعال بر خصوصیات کمّی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 347-360]

  • جایگزین چربی بر‌پایه پروتئین بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی کم‌چرب با کاربرد آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]

  • جدا‌سازی استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جدا‌سازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]

چ

  • چای سبز تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]

  • چای سبز تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]

خ

  • خشک‌کن انجمادی مقایسه ویژگی‌های ریزکپسول‌های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک‌کن پاششی و خشک‌کن انجمادی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 97-114]

  • خشک‌کن پاششی مقایسه ویژگی‌های ریزکپسول‌های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک‌کن پاششی و خشک‌کن انجمادی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 97-114]

  • خشک‌کن پاششی بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]

  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 255-266]

  • خصوصیات کیفی تاثیر بسته‌بندی فعال بر خصوصیات کمّی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 347-360]

  • خواص آنتی‌اکسیدانی بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]

  • خوردگی بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]

د

  • دونات بررسی اثر غنی‌سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی‌‌های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 307-316]

  • دی‎اکسید کربن فوق بحرانی مطالعه و بهینه‌سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی‌دانه توسط دی‌اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]

  • دی‌اکسید گوگرد بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]

ر

  • رئولوژی ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 171-184]

  • رفتار جریان بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]

  • رنگ‌سنجی بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]

  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]

  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 37-50]

  • روش سطح پاسخ بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]

  • روش سطح پاسخ بررسی سینتیک و بهینه‌سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو‌امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]

  • روغن سبوس برنج مقایسه ویژگی‌های ریزکپسول‌های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک‌کن پاششی و خشک‌کن انجمادی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 97-114]

  • ریزپوشانی مقایسه ویژگی‌های ریزکپسول‌های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک‌کن پاششی و خشک‌کن انجمادی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 97-114]

ز

  • زانتان استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]

  • زرشک بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]

  • زرشک بی‌دانه مطالعه و بهینه‌سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی‌دانه توسط دی‌اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]

  • زمان نگهداری بررسی اثر غنی‌سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی‌‌های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 307-316]

ژ

  • ژلاتین مقایسه برخی ویژگی‌ها‌ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین‌‌ها‌ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب‌پنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]

س

  • ساختار اسید چرب تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]

  • سدیم‌کازئینات مقایسه برخی ویژگی‌ها‌ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین‌‌ها‌ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب‌پنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]

  • سرخ کردن عمیق تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]

  • سوربیتول بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 317-330]

ش

  • شاخص‌های رنگی تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص‌های رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]

  • شار تراوه مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 283-296]

  • شبکه عصبی مصنوعی استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جدا‌سازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]

  • شتر یک کوهانه مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عضله‌های طویل سینه‌ای (Longissimus thoracis) و دو سر ران (Biceps femoris) شتر یک کوهانه ایرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-96]

  • شیر مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 283-296]

ص

  • صمغ چرخک بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 317-330]

  • صمغ دانه شاهی تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 255-266]

  • صمغ زدو بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]

  • صمغ فارسی ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 171-184]

ض

  • ضد‌اکسایشی تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]

  • ضد‌میکربی تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]

ط

  • طویل سینه‌ای مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عضله‌های طویل سینه‌ای (Longissimus thoracis) و دو سر ران (Biceps femoris) شتر یک کوهانه ایرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-96]

ع

  • عضله دو سر ران مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عضله‌های طویل سینه‌ای (Longissimus thoracis) و دو سر ران (Biceps femoris) شتر یک کوهانه ایرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-96]

  • علل شکست بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]

  • عمر نگهداری تاثیر بسته‌بندی فعال بر خصوصیات کمّی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 347-360]

غ

  • غنی سازی بررسی اثر غنی‌سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی‌‌های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 307-316]

ف

  • فراصوت تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص‌های رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]

  • فرمولاسیون تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]

  • فعالیت ضد‌اکسایشی تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 245-254]

  • فندق استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جدا‌سازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]

  • فیلم خوراکی بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 317-330]

ق

  • قارچ دکمه‌ای تاثیر بسته‌بندی فعال بر خصوصیات کمّی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 347-360]

ک

  • کارخانه قند بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]

  • کالری بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]

  • کنجاله‌ بادام استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]

  • کنسانتره آب‌‌پنیر مقایسه برخی ویژگی‌ها‌ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین‌‌ها‌ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب‌پنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]

  • کنسانتره پروتئین آب‌‌پنیر بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی کم‌چرب با کاربرد آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]

  • کنسانتره پروتئین آب‌پنیر تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 245-254]

  • کیتوزان تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]

  • کیک فاقد گلوتن استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]

گ

  • گلبرگ زعفران بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 37-50]

  • گلیسرول بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 317-330]

م

  • ماست پروبیوتیک بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]

  • ماست کم چرب تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 255-266]

  • مانان‌/‌مانو‌‌پروتئین بررسی سینتیک و بهینه‌سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو‌امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]

  • مانو‌پروتئین بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]

  • ماهی کپور نقره‌ای تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]

  • مایکروویو تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]

  • مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]

  • مدلسازی رئولوژیکی تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]

  • مدلسازی نروفازی مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 283-296]

  • مغز گردو تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]

  • موس شکلات مقایسه برخی ویژگی‌ها‌ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین‌‌ها‌ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب‌پنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]

ن

  • نوشابه فراسودمند تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]

ه

  • هیدرولیز آنزیمی تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 245-254]