آ

  • آب‌پنیر بهینه‌سازی دما و غلظت منعقدکننده‌ها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آب‌پنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

  • آبگیری اسمزی بررسی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک آلوی پیش‌تیمارشده به‌صورت همزمان با امواج فراصوت و آبگیری اسمزی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]

  • آرد دانه جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی محصول [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 315-324]

  • آرد کامل سویا تأثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی، بافتی، توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 173-182]

  • آفلاتوکسین ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیف‌سنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (SERS) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 117-130]

  • آفلاتوکسین ارزیابی تخلیص آفلاتوکسین‌ها از نمونه‌های فلفل با استفاده از ستون‌های مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستون‌های ایمونوافینیتی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]

  • آکریل‌آمید اثر پودر آب‌پنیر و بی‌کربنات سدیم بر مقدار آکریل‌آمید در بیسکویت‌های پتی‌بور و مادر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 197-208]

  • آکریل‌آمید اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخ‌کردن بر میزان آکریل‌آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 283-298]

  • آلفاآمینو ازت بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره‌سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 143-152]

  • آلکالاز تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 271-282]

  • آنتی‌اکسیدانی بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 233-246]

ا

  • اتانل بررسی روش‌های مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیون‌های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 247-256]

  • اثر سینرژیستیک بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دی‌گلیسرید بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 153-172]

  • ارتفاع ذخیره‌سازی در سیلو بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره‌سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 143-152]

  • اسانس بررسی مقایسه‌ای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 257-270]

  • اسانس آویشن بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 233-246]

  • استخراج بررسی مقایسه‌ای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 257-270]

  • استخراج مقایسه عملکرد فروکتان‌های ارقام خارجی و توده‌های بومی کاسنی و بهینه‌سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 343-354]

  • اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی بهینه‌سازی دما و غلظت منعقدکننده‌ها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آب‌پنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

  • امواج فراصوت بررسی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک آلوی پیش‌تیمارشده به‌صورت همزمان با امواج فراصوت و آبگیری اسمزی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]

  • امواج فراصوت کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی و کف‌زایی آنها [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 325-342]

  • امولسیفایر بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دی‌گلیسرید بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 153-172]

  • امولسیون‌کنندگی کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی و کف‌زایی آنها [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 325-342]

  • اندازه چغندر قند بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره‌سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 143-152]

  • اندیس‌سفیدی تأثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی، بافتی، توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 173-182]

  • انگور بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-18]

  • اولئورزین فلفل قرمز استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 219-232]

  • اولترافیلتراسیون بررسی روش‌های مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیون‌های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 247-256]

  • اولیگوفروکتوز بررسی روش‌های مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیون‌های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 247-256]

  • ایزومالت بهینه‌سازی فرمولاسیون پودر ژله میوه‌ای کم کالری با استفاده از شیرین‌کننده‌های سوکرالوز و ایزومالت [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 65-74]

  • ایمونوافینیتی ارزیابی تخلیص آفلاتوکسین‌ها از نمونه‌های فلفل با استفاده از ستون‌های مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستون‌های ایمونوافینیتی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]

  • اینولین بررسی روش‌های مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیون‌های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 247-256]

  • اینولین مقایسه عملکرد فروکتان‌های ارقام خارجی و توده‌های بومی کاسنی و بهینه‌سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 343-354]

ب

  • بار آلی پساب بهینه‌سازی دما و غلظت منعقدکننده‌ها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آب‌پنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

  • بتاکاروتن نانولیپوزوم‌های حامل بتاکاروتن: بررسی اثر گامااوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درون‌پوشانی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 365-382]

  • بیسکویت اثر پودر آب‌پنیر و بی‌کربنات سدیم بر مقدار آکریل‌آمید در بیسکویت‌های پتی‌بور و مادر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 197-208]

  • بی‌کربنات آمونیوم اثر پودر آب‌پنیر و بی‌کربنات سدیم بر مقدار آکریل‌آمید در بیسکویت‌های پتی‌بور و مادر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 197-208]

پ

  • پایداری تهیه نانوامولسیون‌های حامل ویتامین A پالمیتات به روش خودبه‌خودی: بررسی تأثیر سورفاکتانت و فاز روغنی بر اندازۀ قطرات و پایداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 299-314]

  • پایداری نانولیپوزوم‌های حامل بتاکاروتن: بررسی اثر گامااوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درون‌پوشانی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 365-382]

  • پپتید زیست فعال تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 271-282]

  • پروتئولیز ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 97-116]

  • پسته ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیف‌سنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (SERS) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 117-130]

  • پنیر موزارلا بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 233-246]

  • پیش‎تیمار بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-18]

ت

  • تخمیر اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخ‌کردن بر میزان آکریل‌آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 283-298]

  • ترکیبات فراسودمند بهینه‌سازی فرمولاسیون پودر ژله میوه‌ای کم کالری با استفاده از شیرین‌کننده‌های سوکرالوز و ایزومالت [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 65-74]

  • تغییرات رنگ مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آب‌پوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشک‌کن بستر جهنده [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 87-96]

  • توان مایکروویو مدل‌سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 183-196]

چ

  • چوبک کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی و کف‌زایی آنها [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 325-342]

خ

  • خشک‌کردن انجمادی طراحی و بهینه‌سازی محافظ انجمادی بر پایه نانوسلولز برای افزایش قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس برویس JN368471.1 در طی فرایند خشک کردن انجمادی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 75-86]

  • خشک کردن لایه نازک بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-18]

  • خشک‌کن آفتابی مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آب‌پوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشک‌کن بستر جهنده [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 87-96]

  • خشک‌کن بستر جهنده مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آب‌پوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشک‌کن بستر جهنده [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 87-96]

  • خشک‌کن لایه نازک مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آب‌پوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشک‌کن بستر جهنده [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 87-96]

  • خواص حسی بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 19-34]

  • خواص فیزیکوشیمیایی روغن پوست پرتقال بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 19-34]

د

  • دوسر ران ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 97-116]

  • دونات اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخ‌کردن بر میزان آکریل‌آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 283-298]

ر

  • رزماری بررسی مقایسه‌ای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 257-270]

  • رگرسیون چند متغیره مدل‌سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 183-196]

  • روش تاگوچی بهینه‌سازی دما و غلظت منعقدکننده‌ها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آب‌پنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

  • ریزپوشانی استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 219-232]

ز

  • زمان ماندگاری بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 131-142]

  • زیرلایه ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیف‌سنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (SERS) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 117-130]

ژ

  • ژله رژیمی بهینه‌سازی فرمولاسیون پودر ژله میوه‌ای کم کالری با استفاده از شیرین‌کننده‌های سوکرالوز و ایزومالت [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 65-74]

س

  • ساپونین کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی و کف‌زایی آنها [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 325-342]

  • سرخ‌کردن اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخ‌کردن بر میزان آکریل‌آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 283-298]

  • سورفاکتانت غیریونی تهیه نانوامولسیون‌های حامل ویتامین A پالمیتات به روش خودبه‌خودی: بررسی تأثیر سورفاکتانت و فاز روغنی بر اندازۀ قطرات و پایداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 299-314]

  • سوسیس جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی محصول [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 315-324]

  • سوکرالوز بهینه‌سازی فرمولاسیون پودر ژله میوه‌ای کم کالری با استفاده از شیرین‌کننده‌های سوکرالوز و ایزومالت [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 65-74]

ش

  • شرایط هیدرلیز تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 271-282]

  • شیرخشک اثر پودر آب‌پنیر و بی‌کربنات سدیم بر مقدار آکریل‌آمید در بیسکویت‌های پتی‌بور و مادر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 197-208]

ص

  • صمغ عربی استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 219-232]

ض

  • ضدمیکروبی بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 233-246]

  • ضریب انتشار مؤثر رطوبت بررسی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک آلوی پیش‌تیمارشده به‌صورت همزمان با امواج فراصوت و آبگیری اسمزی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]

  • ضریب نفوذ بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-18]

ط

  • طویل سینه‌ای ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 97-116]

  • طیف‌سنجی رامان تقویت شده ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیف‌سنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (SERS) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 117-130]

  • طیف‌سنجی نوری مقایسه نتایج سه روش طیف‌سنجی نوری، ولتامتری و تیتراسیون در اندازه‌گیری ویتامین‌ث در نمونه‌های میوه توزیع شده در بازار قم [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 355-364]

ع

  • عدس جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی محصول [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 315-324]

  • عصاره آبی بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 131-142]

  • عصاره چوبک بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دی‌گلیسرید بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 153-172]

ف

  • فرآورده شکلاتی تأثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی، بافتی، توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 173-182]

  • فرآیند باز آب‌پوشی مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آب‌پوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشک‌کن بستر جهنده [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 87-96]

  • فرکانس فراصوت مدل‌سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 183-196]

  • فرمولاسیون جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی محصول [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 315-324]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 271-282]

  • فلاونوئید بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 19-34]

  • فلفل ارزیابی تخلیص آفلاتوکسین‌ها از نمونه‌های فلفل با استفاده از ستون‌های مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستون‌های ایمونوافینیتی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]

ک

  • کاسنی مقایسه عملکرد فروکتان‌های ارقام خارجی و توده‌های بومی کاسنی و بهینه‌سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 343-354]

  • کپسایسینوید استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 219-232]

  • کریستالیزاسیون بررسی روش‌های مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیون‌های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 247-256]

  • کشمش بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-18]

  • کف‌زایی کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی و کف‌زایی آنها [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 325-342]

  • کنترل فرآیند مدل‌سازی سینتیک چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با فراصوت و مایکروویو طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 183-196]

  • کنسانتره‌پروتئینی آب پنیر استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 219-232]

  • کیفیت بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 131-142]

  • کیک روغنی بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دی‌گلیسرید بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 153-172]

گ

  • گامااوریزانول نانولیپوزوم‌های حامل بتاکاروتن: بررسی اثر گامااوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درون‌پوشانی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 365-382]

  • گوشت شتر ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 97-116]

  • گوشت مرغ بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 131-142]

  • گیاه رزماری بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 131-142]

م

  • ماست طعم‌دار بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 19-34]

  • مایکروویو بررسی مقایسه‌ای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 257-270]

  • متدولوژی رویه سطح پاسخ مقایسه عملکرد فروکتان‌های ارقام خارجی و توده‌های بومی کاسنی و بهینه‌سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 343-354]

  • محافظت‌کننده انجمادی طراحی و بهینه‌سازی محافظ انجمادی بر پایه نانوسلولز برای افزایش قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس برویس JN368471.1 در طی فرایند خشک کردن انجمادی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 75-86]

  • مدل‎سازی بررسی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک آلوی پیش‌تیمارشده به‌صورت همزمان با امواج فراصوت و آبگیری اسمزی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]

  • منعقدکننده بهینه‌سازی دما و غلظت منعقدکننده‌ها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آب‌پنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-64]

  • منو و دی‌گلیسرید بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دی‌گلیسرید بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 153-172]

  • مولتی‌فانکشنال ارزیابی تخلیص آفلاتوکسین‌ها از نمونه‌های فلفل با استفاده از ستون‌های مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستون‌های ایمونوافینیتی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]

  • میگلیول 812 تهیه نانوامولسیون‌های حامل ویتامین A پالمیتات به روش خودبه‌خودی: بررسی تأثیر سورفاکتانت و فاز روغنی بر اندازۀ قطرات و پایداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 299-314]

  • میوه مقایسه نتایج سه روش طیف‌سنجی نوری، ولتامتری و تیتراسیون در اندازه‌گیری ویتامین‌ث در نمونه‌های میوه توزیع شده در بازار قم [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 355-364]

ن

  • نانوامولسیون تهیه نانوامولسیون‌های حامل ویتامین A پالمیتات به روش خودبه‌خودی: بررسی تأثیر سورفاکتانت و فاز روغنی بر اندازۀ قطرات و پایداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 299-314]

  • نانوذرات نقره ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیف‌سنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (SERS) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 117-130]

  • نانوسلولز طراحی و بهینه‌سازی محافظ انجمادی بر پایه نانوسلولز برای افزایش قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس برویس JN368471.1 در طی فرایند خشک کردن انجمادی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 75-86]

  • نانولیپوزوم نانولیپوزوم‌های حامل بتاکاروتن: بررسی اثر گامااوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درون‌پوشانی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 365-382]

  • نخود جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی محصول [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 315-324]

و

  • ولتامتری مقایسه نتایج سه روش طیف‌سنجی نوری، ولتامتری و تیتراسیون در اندازه‌گیری ویتامین‌ث در نمونه‌های میوه توزیع شده در بازار قم [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 355-364]

  • ویتامین A پالمیتات تهیه نانوامولسیون‌های حامل ویتامین A پالمیتات به روش خودبه‌خودی: بررسی تأثیر سورفاکتانت و فاز روغنی بر اندازۀ قطرات و پایداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 299-314]

  • ویتامین‌ث مقایسه نتایج سه روش طیف‌سنجی نوری، ولتامتری و تیتراسیون در اندازه‌گیری ویتامین‌ث در نمونه‌های میوه توزیع شده در بازار قم [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 355-364]