آ

  • آب‌سیب کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف‌سازی آب‌سیب [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-52]
  • آبغوره مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-70]
  • آکریل‌آمید کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • آلبومین بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانۀ سرم آلبومین گاوی-رسوراترول [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 291-300]
  • آنتی‌‌اکسیدان بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 321-334]

ا

  • اتصال‌‌عرضی اثر فرایند استیلاسیون و اتصال‌عرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]
  • اثر ضدقارچی جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش‌های سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
  • ارزش تغذیه‌ای بررسی تأثیر آرد اُکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمه‌شیرین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 261-276]
  • اسانس تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاسته‌ای حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
  • اسانس پونۀ کوهی بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزوم‌های اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در شرایط سرد [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 335-350]
  • استخراج اسانس بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]
  • استخراج روغن مدل‌سازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیش‌تیمار مایکروویو با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 199-210]
  • استیلاسیون اثر فرایند استیلاسیون و اتصال‌عرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]
  • اسمز اثر پیش‌تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعال‌سازی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 277-290]
  • امولسیون روغن در آب کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
  • انعقاد الکتریکی پالسی کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف‌سازی آب‌سیب [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-52]
  • انگور سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 313-320]
  • اولتراسوند اثر پیش‌تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعال‌سازی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 277-290]
  • ایزولۀ پروتئین سویا کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
  • اینولین بررسی اثر استفاده از ترکیب پری‌بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگی‌های کیفی نان تافتون [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 185-198]

ب

  • بافت اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • بافت ارزیابی اثر پوشش‌دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب‌زمینی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 171-184]
  • بلانچینگ اثر پیش‌تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعال‌سازی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 277-290]
  • بهینه‌سازی استخراج روغن بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از سیاه‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]

پ

  • پردازش تصویر بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی‌های برش‌های گلابی در طول فرایند خشک‌شدن و استفاده از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
  • پردازش تصویر رقمی بررسی امکان پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی شکرهای خام نیشکری با استفاده از فاکتورهای ظاهری کریستال‌ها [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 11-24]
  • پروتئین میوفیبریل ماهی بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزوم‌های اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در شرایط سرد [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 335-350]
  • پری‌بیوتیک بررسی اثر استفاده از ترکیب پری‌بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگی‌های کیفی نان تافتون [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 185-198]
  • پلی‌اتیلن‌ گلایکول بررسی اثر ترکیب ریخت‌پذیرکننده‌های سوربیتول و پلی‌اتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم‌های ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
  • پنیر فتای فراپالایشی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه‌‌‌‌شده با عصارۀ کامل نعناع به روش پاسخ سطح [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 141-156]
  • پنیر لیقوان اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • پودر هم‌متبلور ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
  • پوشش تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی‌شوریدۀ بلانگر نگهداری‌شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 71-86]
  • پوشش‌‌دهی بررسی اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی‌متیل سلولز،پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان سرخ‌شده [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 413-422]
  • پوشش‌دهی ارزیابی اثر پوشش‌دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب‌زمینی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 171-184]

ت

  • تردکردن مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-70]
  • ترکیبات فنولی ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
  • تغییرات رنگ بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی‌های برش‌های گلابی در طول فرایند خشک‌شدن و استفاده از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]

ج

  • جدایۀ لاکتیکی جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش‌های سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
  • جذب روغن کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • جذب روغن ارزیابی اثر پوشش‌دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب‌زمینی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 171-184]

چ

  • چای سبز بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 321-334]
  • چروکیدگی بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی‌های برش‌های گلابی در طول فرایند خشک‌شدن و استفاده از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]

خ

  • خشک‌کن بررسی خشک‌‌‌شدن شلتوک در یک خشک‌کن مایکروویو جریان مداوم [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 361-374]
  • خصوصیات بافتی مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-70]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی اثر فرایند استیلاسیون و اتصال‌عرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی امکان پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی شکرهای خام نیشکری با استفاده از فاکتورهای ظاهری کریستال‌ها [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 11-24]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه‌‌‌‌شده با عصارۀ کامل نعناع به روش پاسخ سطح [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 141-156]
  • خمیر تأثیر خمیرترش خشک‌شده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 115-126]
  • خمیرترش خشک تأثیر خمیرترش خشک‌شده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 115-126]
  • خمیرترش سبوس برنج و گندم جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی اثر ضدقارچی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش‌های سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 245-260]
  • خواص حرارتی ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]

د

  • دارچین بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 321-334]
  • دانسیته بررسی تأثیر آرد اُکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمه‌شیرین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 261-276]
  • دانۀ کتان مدل‌سازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیش‌تیمار مایکروویو با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 199-210]
  • درصد شکستگی بررسی خشک‌‌‌شدن شلتوک در یک خشک‌کن مایکروویو جریان مداوم [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 361-374]
  • دکستران بررسی امکان پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی شکرهای خام نیشکری با استفاده از فاکتورهای ظاهری کریستال‌ها [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 11-24]
  • دورۀ رسیدن اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • دوغ نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]
  • دولایه تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی‌شوریدۀ بلانگر نگهداری‌شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 71-86]
  • دونات کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]

ر

  • رسوراترول بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانۀ سرم آلبومین گاوی-رسوراترول [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 291-300]
  • روغن‌کنجد کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • ریخت‌پذیرکننده بررسی اثر ترکیب ریخت‌پذیرکننده‌های سوربیتول و پلی‌اتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم‌های ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
  • ریزساختار تأثیر خمیرترش خشک‌شده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 115-126]

ز

  • زانتان بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]

ژ

  • ژلاتین تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی‌شوریدۀ بلانگر نگهداری‌شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 71-86]

س

  • ساختاری اثر فرایند استیلاسیون و اتصال‌عرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]
  • سختی بافت بررسی تأثیر آرد اُکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمه‌شیرین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 261-276]
  • سرخ‌‌کردن عمیق ارزیابی اثر پوشش‌دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب‌زمینی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 171-184]
  • سرخ‌کردن عمیق بررسی اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی‌متیل سلولز،پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان سرخ‌شده [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 413-422]
  • سرعت دورانی پرس مارپیچی بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از سیاه‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]
  • سس مایونز کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
  • سفیدۀ تخم‌مرغ پاستوریزه بررسی تأثیر برخی افزودنی‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی کف سفیدۀ تخم‌مرغ مایع پاستوریزه‌‌‌‌شده [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 301-312]
  • سلامتی‌بخش تأثیر فیبر باگاس نیشکر بر ویژگی‌های خمیر و نان بربری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 235-244]
  • سلیاک بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]
  • سوربیتول بررسی اثر ترکیب ریخت‌پذیرکننده‌های سوربیتول و پلی‌اتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم‌های ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
  • سورگوم اکسترود بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]
  • سولفات آلومینیوم بررسی تأثیر برخی افزودنی‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی کف سفیدۀ تخم‌مرغ مایع پاستوریزه‌‌‌‌شده [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 301-312]
  • سولفات مس بررسی تأثیر برخی افزودنی‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی کف سفیدۀ تخم‌مرغ مایع پاستوریزه‌‌‌‌شده [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 301-312]
  • سیاه‌دانه بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از سیاه‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]

ش

  • شبکه‌های عصبی مصنوعی مدل‌سازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیش‌تیمار مایکروویو با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 199-210]
  • شبکۀ عصبی سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 313-320]
  • شفاف‌سازی کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف‌سازی آب‌سیب [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-52]
  • شکرخام بررسی امکان پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی شکرهای خام نیشکری با استفاده از فاکتورهای ظاهری کریستال‌ها [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 11-24]
  • شلتوک بررسی خشک‌‌‌شدن شلتوک در یک خشک‌کن مایکروویو جریان مداوم [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 361-374]

ص

  • صمغ تأثیر فیبر باگاس نیشکر بر ویژگی‌های خمیر و نان بربری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 235-244]
  • صمغ بنه تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاسته‌ای حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
  • صمغ دانۀ بالنگو کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 351-360]
  • صمغ کتیرا اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • صمغ‌های بومی ارزیابی اثر پوشش‌دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب‌زمینی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 171-184]

ض

  • ضریب انتقال جرم اثر پیش‌تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعال‌سازی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 277-290]

ط

  • طیف‌سنجی سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 313-320]

ع

  • عصارۀ دانۀ انگورسیاه نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]
  • عصارۀ نعناع بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه‌‌‌‌شده با عصارۀ کامل نعناع به روش پاسخ سطح [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 141-156]
  • عضلۀ بایسپس فموریس گاو مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-70]

غ

  • غیرمخرب سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 313-320]

ف

  • فرمولاسیون جدید نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
  • فعالیت ضداکسایشی بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]
  • فعالیت ضدقارچی بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]
  • فنل کل سنجش کمی فنل کل انگور با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 313-320]
  • فیبر تأثیر فیبر باگاس نیشکر بر ویژگی‌های خمیر و نان بربری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 235-244]
  • فیلم تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی‌شوریدۀ بلانگر نگهداری‌شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 71-86]
  • فیلم خوراکی تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاسته‌ای حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
  • فیلم ژلاتین ماهی بررسی اثر ترکیب ریخت‌پذیرکننده‌های سوربیتول و پلی‌اتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم‌های ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]

ق

  • قدومۀ شهری بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]
  • قزل‌‌آلای رنگین‌کمان بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزوم‌های اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در شرایط سرد [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 335-350]

ک

  • کدورت کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف‌سازی آب‌سیب [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-52]
  • کسر رطوبتی بررسی خشک‌‌‌شدن شلتوک در یک خشک‌کن مایکروویو جریان مداوم [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 361-374]
  • کف بررسی تأثیر برخی افزودنی‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی کف سفیدۀ تخم‌مرغ مایع پاستوریزه‌‌‌‌شده [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 301-312]
  • کلسترول نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]
  • کمپلکس بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانۀ سرم آلبومین گاوی-رسوراترول [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 291-300]
  • کوکی بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 375-388]
  • کیتوزان تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ـ ژلاتین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی‌شوریدۀ بلانگر نگهداری‌شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 71-86]

گ

  • گلابی بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی‌های برش‌های گلابی در طول فرایند خشک‌شدن و استفاده از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
  • گلوتن تأثیر خمیرترش خشک‌شده با روش پاششی بر تشکیل شبکۀ گلوتن با مطالعۀ ریزساختار خمیر [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 115-126]

م

  • مؤلفه‌های رنگی بررسی تأثیر آرد اُکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمه‌شیرین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 261-276]
  • ماهی قزل‌‌آلا بررسی اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی‌متیل سلولز،پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان سرخ‌شده [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 413-422]
  • مایکروویو بررسی خشک‌‌‌شدن شلتوک در یک خشک‌کن مایکروویو جریان مداوم [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 361-374]
  • مایکروویو بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]
  • مایکروویو مدل‌سازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیش‌تیمار مایکروویو با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 199-210]
  • مایکروویو اثر پیش‌تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعال‌سازی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 277-290]
  • مدل‌سازی مدل‌سازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیش‌تیمار مایکروویو با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 199-210]
  • مدول افت ("G) بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه‌‌‌‌شده با عصارۀ کامل نعناع به روش پاسخ سطح [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 141-156]
  • مدول ذخیره ('G) بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایشی تهیه‌‌‌‌شده با عصارۀ کامل نعناع به روش پاسخ سطح [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 141-156]
  • مواد صابونی‌ناشونده کاهش میزان آکریل‌آمید و جذب روغن دونات با استفاده از اثر آنتی‌اکسیدانی روغن‌کنجد و مواد صابونی‎ناشوندۀ آن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • مواد فعال سطحی بررسی تأثیر برخی افزودنی‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی کف سفیدۀ تخم‌مرغ مایع پاستوریزه‌‌‌‌شده [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 301-312]
  • مورتلخ بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 157-170]
  • مورفولوژی ریزپوشانی ترکیبات زیست‌فعال عصارۀ آبی برگ زیتون در ماتریس ساکارز به روش هم‌تبلوری: بررسی ویژگی‌های ساختاری و پایداری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-140]
  • میدان الکتریکی متناوب بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از سیاه‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب (PEF) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 221-234]

ن

  • نان تافتون بررسی اثر استفاده از ترکیب پری‌بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگی‌های کیفی نان تافتون [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 185-198]
  • نان مسطح تأثیر فیبر باگاس نیشکر بر ویژگی‌های خمیر و نان بربری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 235-244]
  • نانوسامانه بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانۀ سرم آلبومین گاوی-رسوراترول [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 291-300]
  • نانوکامپوزیت بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزوم‌های اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در شرایط سرد [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 335-350]
  • نانولیپوزوم بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزوم‌های اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در شرایط سرد [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 335-350]
  • نانولیپوزوم نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 403-412]
  • نسبت پهن‌شدگی بررسی تأثیر آرد اُکارا و آنزیم پروتئاز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت نیمه‌شیرین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 261-276]
  • نشاسته تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاسته‌ای حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
  • نشاستۀ نخود اثر فرایند استیلاسیون و اتصال‌عرضی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاستۀ نخود (واریتۀ جم) [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 389-402]

و

  • ویژگی‌های بافتی بررسی اثر استفاده از ترکیب پری‌بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگی‌های کیفی نان تافتون [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 185-198]
  • ویژگی‌های مکانیکی تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاسته‌ای حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]

ه

  • هم‌افزایی بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 321-334]
  • هیدروکلوئیدها بررسی اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی‌متیل سلولز،پکتین و پروتئین زئین ذرت بر جذب روغن و خواص کیفی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان سرخ‌شده [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 413-422]