ارتباط با ما

آدرس:
کلیومتر 12 بزرگراه آسیایی مشهد-قوچان
صندوق پستی: 147-91735
تلفن: 35425328-051
نمابر: 35425328-051 و 35425406-051

  درباره نشریه

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی به منظور گسترش دستاوردهای جدید علمی و پژوهشی و توسعه مرزهای دانش از سال 1391 به صورت فصلنامه منتشر می گردد. این نشریه مقالات علمی جدید و مربوط به حوزه علوم و صنایع غذایی شامل فراوری، زیست فناوری، نانوفناوری، مهندسی و شیمی مواد غذایی را پس از طی مراحل تخصصی داوری منتشر می نماید. خلاصه مقالات این نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و بانک نشریات کشور نمایه می شود.

 

مديرمسئول

دکتر رسول کدخدايي

دانشيارگروه نانو فناوري مواد غذايي پژوهشکده علوم و صنايع غذايي
آدرس پست الکترونيکي: r.kadkhodaee@rifst.ac.ir
صفحه خانگي

 

سردبير

دکتر سيدعلي مرتضوي

استاد گروه علوم و صنايع غذايي دانشکده کشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد
آدرس پست الکترونيکي:
صفحه خانگي

 

مدير داخلي

دکتر سارا ناجی

استاديار گروه نانو فناوری مواد غذایی
آدرس پست الکترونيکي: s.najitabasi@rifst.ac.ir
صفحه خانگي