ارتباط با ما

آدرس:
خراسان رضوی، مشهد، کیلومتر 12 بزرگراه مشهد ـ قوچان، پردیس پارک علم و فناوری خراسان، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
صندوق پستی:91895/157/356
کد پستی:76933-91851
تلفن:9-35425328-051
نمابر: 35425328-051
ایمیل: journals@rifst.ac.ir & jrifst@rifst.ac.ir

  درباره نشریه

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی به منظور گسترش دستاوردهای جدید علمی و پژوهشی و توسعه مرزهای دانش از سال 1391 به صورت فصلنامه منتشر می گردد. این نشریه مقالات علمی جدید و مربوط به حوزه علوم و صنایع غذایی شامل فراوری، زیست فناوری، نانوفناوری، مهندسی و شیمی مواد غذایی را پس از طی مراحل تخصصی داوری منتشر می نماید. خلاصه مقالات این نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و بانک نشریات کشور ((Magiran نمایه می‌شود. شاین ذکر است نشریه "پژوهش‌ و نوآوری در علوم و صنایع غذایی" موفق به اخذ ضریب تاثیر (Impact Factor) از ISC پایگاه استنادی علوم جهانی اسلام گردیده است (میانگین ضریب تأثیر: http://jcr.isc.gov.ir/AvgImpactingJournals.aspx) هیات تحریریه نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی از تمامی استادان، پژوهشگران و صاحبنظران دعوت می نماید تا با ارسال مقاله های ارزنده خود این مجله را درراه رسیدن به اهداف فوق یاری کنند.

از محققین و پژوهشگران محترم تقاضا می شود، مقالۀ خود را مطابق آیین نگارش نشریه در قالب فایل Word و به دو شکل ( با مشخصات نویسندگان و بدون مشخصات نویسندگان) به همراه فایل تعهدنامۀ نویسندگان به صورت الکترونیکی ازطریقِ سامانۀ نشریه ارسال نمایند. ارسال فرم تعهدنامه نویسندگان که در بخش نویسندگان قرار داده شده است الزامی می باشد و مقاله بدون فرم تعهدنامه در هیات تحریریه نشریه مطرح نخواهد شد.

-از نویسندگان محترم تقاضا می شود برای پیگیری مقالات خود تنها از طریق پست الکترونیکی نشریه به نشانی jrifst@rifst.ac.ir و journals@rifst.ac.ir مکاتبه نمایند. لازم به ذکر است این نشریه مقالات فارسی و لاتین را مورد بررسی و داوری قرار می دهد.


-مدت زمان فرآیند داوری مقالات 3 الی 5 ماه می باشد و فرآیند داوری و پذیرش مقاله در قسمت " نویسندگان" قابل پیگیری است.

 

مديرمسئول

دکتر رسول کدخدايي

دانشيارگروه نانو فناوري مواد غذايي پژوهشکده علوم و صنايع غذايي
آدرس پست الکترونيکي: r.kadkhodaee@rifst.ac.ir
صفحه خانگي

 

سردبير

دکتر سيدعلي مرتضوي

استاد گروه علوم و صنايع غذايي دانشکده کشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد
آدرس پست الکترونيکي: morteza1937@yahoo.com
صفحه خانگي

 

مدير داخلي

دکتر سارا ناجی

استاديار گروه نانو فناوری مواد غذایی
آدرس پست الکترونيکي: s.najitabasi@rifst.ac.ir
صفحه خانگي