ریز پوشانی مواد غذایی
خواص میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و ارگانولپتیک دسر لبنی پروبیوتیک تولیدشده از شیر شتر و عصارۀ ریزپوشانی خوشاریزه

فاطمه کلهر؛ فرزانه عبدالملکی

دوره 11، شماره 2 ، شهریور 1401، ، صفحه 183-198

https://doi.org/10.22101/JRIFST.2022.330136.1338

چکیده
  این تحقیق با هدف افزایش زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم، نانوامولسیون عصارۀ خوشاریزه با آلژینات سدیم جهت غنی‌سازی دسر لبنی بر پایۀ شیر شتر اضافه گردید. بنابراین نانوامولسیون عصارۀ خوشاریزه به‌ترتیب در مقادیر 0/6 گرم، 1/25 و 2/5 درصد به دسر لبنی افزوده شد. آزمون‌های عصارۀ ریزپوشانی‌شده، آزمون‌های فیزیکی-شیمیایی، ...  بیشتر