نویسنده = %D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%B6%DB%8C %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C
تأثیر پیش‌فرایند ریزموج بر پایداری اکسایشی و برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن استخراج‌‌‌‌‌شده از دانه‌های کُلزا

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 65-74

10.22101/JRIFST.2018.05.19.715

معصومه مقیمی؛ عادل بیگ بابایی؛ حمید بخش آبادی؛ مرتضی محمدی؛ شیلان رشیدزاده


بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو

دوره 1، شماره 2، تیر 1391، صفحه 129-138

10.22101/JRIFST.2012.06.21.125

حمید بخش آبادی؛ حبیب الله میرزایی؛ علی رضا قدس ولی؛ امان محمد ضیایی فر؛ عماد آیدانی؛ مرتضی محمدی