نویسنده = جعفر محمدزاده میلانی
تأثیر افزودن آرد و نشاستۀ سیب‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی کیک اسفنجی

دوره 7، شماره 3، مهر 1397، صفحه 323-336

10.22101/JRIFST.2018.10.20.737

سیددانیال مجربی؛ جعفر محمدزاده میلانی


اثر صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر لیقوان طی دورۀ رسیدن

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 103-114

10.22101/JRIFST.2017.05.22.618

جعفر محمدزاده میلانی؛ شهره خدمتی؛ آزاده قربانی حسن سرایی؛ عبدالخالق گل کار


بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 317-330

10.22101/JRIFST.2015.01.21.343

سارا اسماعیلی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسایی


تاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 339-350

10.22101/JRIFST.2014.03.01.244

نسترن اکبری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ بهزاد علاء الدینی


بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 381-392

10.22101/JRIFST.2014.03.01.247

میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان


ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 187-198

10.22101/JRIFST.2012.12.20.134

فاطمه لشکری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ گیسو ملکی


استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن

دوره 1، شماره 2، تیر 1391، صفحه 117-128

10.22101/JRIFST.2012.06.21.124

محمد رستمیان؛ جعفر میلانی؛ گیسو ملکی


تاثیر گوار، گزانتان، کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر بیاتی نان بربری

دوره 1، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2012.05.21.111

گیسو ملکی؛ جعفر محمدزاده میلانی