نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF %D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86 %D8%B9%D8%B2%DB%8C%D8%B2%DB%8C
بررسی تأثیر افزودن نشاستۀ استیله بر روی ویژگی رئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 221-234

10.22101/JRIFST.2016.12.19.531

محمد حسین عزیزی؛ حسن احمدی گاولیقی؛ منصوره ابراهیمیان


تولید و ارزیابی خواص فیلم‌ فعال نانوکامپوزیتی نشاسته-‌‌رس حاوی اسانس دارچین و سوربات پتاسیم

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 167-178

10.22101/JRIFST.2013.09.16.225

حسن برزگر؛ محمد حسین عزیزی؛ محسن برزگر؛ زهره حمیدی اصفهانی