نویسنده = محبت محبی
شناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدل‌سازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط ‌ـ ‌فرایند

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 89-104

10.22101/JRIFST.2018.05.19.717

مرتضی کاشانی نژاد؛ محبت محبی


بررسی تأثیر آرد سورگوم اکسترودشده و هیدروکلوئیدها بر ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی کوکی فاقد گلوتن

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 375-388

10.22101/JRIFST.2018.02.12.645

نسیم حسن پور؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی؛ الناز میلانی


بررسی اثر غنی‌سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی‌‌های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 307-316

10.22101/JRIFST.2015.01.21.342

آرش قیطران پور؛ محمد الهی؛ مسعود نجف نجفی؛ محبت محبی


مقایسه برخی ویژگی‌ها‌ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین‌‌ها‌ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب‌پنیر

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 375-388

10.22101/JRIFST.2015.01.21.347

سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ آرش کوچکی


بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 129-142

10.22101/JRIFST.2014.08.23.323

فخری شهیدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی؛ محمد نوشاد؛ محمد خلیلیان موحد


ارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ بر ویژگی‌های رشته خوشکار سرخ شده

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 179-192

10.22101/JRIFST.2013.09.16.226

سیداحمد شهیدی؛ محبت محبی؛ علی معتمدزادگان؛ امان محمد ضیائی‌فر؛ جواد ابوالفضلی اصفهانی؛ سیدعلی مرتضوی