نویسنده = %D8%B3%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A7 %DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87 %D8%B2%D8%A7%D8%AF
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: به‌کارگیری اعداد بی‌بُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 121-136

10.22101/JRIFST.2022.329733.1328

محمدعلی حصاری نژاد؛ سید مهدی میرزابابائی؛ عمر سعد توکر؛ سمیرا یگانه زاد


تغییرات خواص حرارتی، بافتی، رنگ و ریزساختار اولئوژل ساخته‌شده از موم زنبورعسل با روغن هستۀ انگور تحت‌تأثیر نرخ سردکردن و غلظت اولئوژل‌کننده

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 43-54

10.22101/JRIFST.2022.283673.1242

زهره براتیان قرقی؛ علی فائزیان؛ سمیرا یگانه زاد؛ محمدعلی حصاری نژاد


بررسی تأثیر سطوح مختلف مخلوط صمغ‌های زانتان/گوار و عصاره چوبک بر خواص رئولوژیکی، حرارتی، حسی و ریزساختار مارشمالو بدون ژلاتین

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 107-126

10.22101/JRIFST.2019.11.10.e1099

ماریه مردانی؛ سمیرا یگانه زاد؛ راضیه نیازمند


اثر نسبت امولسیون حاوی قندهای الکلی و اندازۀ ذرات بر مقاومت حرارتی و برخی ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات

دوره 8، شماره 2، تیر 1398، صفحه 165-176

10.22101/JRIFST.2019.07.22.825

عبدالعلی اسمعلی؛ نارملا آصفی؛ سمیرا یگانه زاد


بررسی تأثیر برخی افزودنی‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی کف سفیدۀ تخم‌مرغ مایع پاستوریزه‌‌‌‌شده

دوره 6، شماره 3، آبان 1396، صفحه 301-312

10.22101/JRIFST2017.11.18.637

سمیرا یگانه زاد؛ محسن دبستانی


تأثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی، بافتی، توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی

دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 173-182

10.22101/JRIFST.2015.07.23.426

سمیرا یگانه زاد؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ زهره براتیان قرقی