نویسنده = زهرا شیخ الاسلامی
توسعۀ کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسۀ اثرات آن با رومال‌‏های سنتی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد سورگوم

دوره 8، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 405-414

10.22101/jrifst.2020.214128.1140

بهاره صحرائیان؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی


تأثیر صمغ بالنگو و کتیرا بر ویژگی کیفی و حسی نان بربری نیمه‌پز منجمد

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 395-404

10.22101/JRIFST.2017.02.26.007

زهرا شیخ الاسلامی؛ تکتم هجرانی؛ مهدی کریمی؛ مهدی قیافه داودی؛ حامد فاطمیان


کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (Acanthophyllum glandulosum) بر پایه ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی و کف‌زایی آنها

دوره 4، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 325-342

10.22101/JRIFST.2016.01.30.444

وحید کیهانی؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ حجت کاراژیان؛ زهرا شیخ الاسلامی


بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دی‌گلیسرید بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی

دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 153-172

10.22101/JRIFST.2015.07.23.425

وحید کیهانی؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ حجت کاراژیان؛ زهرا شیخ الاسلامی