1. ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزولۀ پروتئین سویا به روش توده‌سازی مرکب

نفیسه جانثاری؛ میلاد فتحی؛ سید جمال مشتاقیان؛ علیرضا عباس پورراد

دوره 8، شماره 3 ، پاییز 1398، ، صفحه 225-234

http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2019.09.17.832

چکیده
  ویتامین D نقش مهمی در حفظ سلامتی و عملکرد اندام‌های بدن انسان دارد. مطالعه‌های متعددی برنقش آن در پیشگیری از بیماری‌هایی نظیر بیماری‌های قلبی، سیستم ایمنی، اسکلتی و بیماری‌های عفونی تأکید نموده‌اند. در این پژوهش فرایند ریزپوشانی ویتامین D به روش توده‌ای‌شدن با استفاده از موسیلاژ شاهی به‌عنوان یک هیدروکلوئید جدید و ایزولۀ پروتئین ...  بیشتر