نویسنده = محمد جواد وریدی
بررسی تأثیر جایگزینی آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 15-30

10.22101/jrifst.2019.04.30.812

وحیده سالارکریمی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی


بهینه‌سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن محصول اسنک حجیم حاوی آرد کنجالۀ بنه

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 29-48

10.22101/JRIFST.2018.05.19.713

بهنام فیوضی؛ محمد جواد وریدی؛ الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ محمد حسین حداد خداپرست


مطالعۀ اثر آبغوره بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 53-70

10.22101/JRIFST.2017.05.22.615

فرشته سبزی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی


اثر ترکیبی آب اُزنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشۀ مرغ در مرحلۀ سرد کردن در کشتارگاه

دوره 5، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 211-220

10.22101/JRIFST.2016.09.17.528

نعیمه کاظمی طاسکوه؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ محمد جواد وریدی؛ فریده طباطبائی یزدی


مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عضله‌های طویل سینه‌ای (Longissimus thoracis) و دو سر ران (Biceps femoris) شتر یک کوهانه ایرانی

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 79-96

10.22101/JRIFST.2014.06.15.317

یونس زاهدی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی


بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 121-138

10.22101/JRIFST.2013.09.16.222

سمیرا فیضی؛ مهدی وریدی؛ فاطمه زارع؛ محمد جواد وریدی


بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE

دوره 2، شماره 1، تیر 1392، صفحه 17-36

10.22101/JRIFST.2013.07.03.212

هما بقائی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ زرین اسحاقی