نویسنده = مرتضی کاشانی نژاد
بررسی اثر کربوکسی‌متیل سلولز، صمغ دانۀ شاهی، کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و مدت زمان هم‌زدن بر خواص فیزیکی، بافتی و رئولوژیکی خامۀ قنادی شیر شتر

دوره 11، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 335-350

10.22101/JRIFST.2022.328915.1326

مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمدعلی رضوی؛ محمّد رضا صلاحی


مدل‌سازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرایند دیافیلتراسیون شیر شتر: بررسی اثر pH و غلظت نمک

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 155-168

10.22101/JRIFST.2021.268678.1218

مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمدعلی رضوی


بررسی اثر نوع آغازگر و فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده با استفاده از طرح مخلوط و روش خوشه‎‌بندی دو مرحله‌‎ای

دوره 10، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 43-58

10.22101/JRIFST.2021.244442.1179

حسن رشیدی؛ مرتضی کاشانی نژاد؛ مرضیه بلندی؛ سمانه غفاری


تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ

دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 283-294

10.22101/JRIFST.2020.229486.1166

محسن قدس روحانی؛ مرتضی کاشانی نژاد؛ حسن رشیدی؛ سمیرا نوروزی


شناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدل‌سازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط ‌ـ ‌فرایند

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 89-104

10.22101/JRIFST.2018.05.19.717

مرتضی کاشانی نژاد؛ محبت محبی