نویسنده = %D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86 %D8%BA%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C %D8%AF%D9%87 %D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%A8%DB%8C
کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 351-360

10.22101/JRIFST.2018.02.12.643

محسن غلامی ده نایبی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محبوبه کشیری