بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیله دودی ماهی سالمون

زهره بهرامی؛ احمد پدرام نیا؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ مجتبی حیدری مجد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 17 اردیبهشت 1401

http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2022.326416.1321

چکیده
  هدف از این مطالعه تولید نانوالیاف گلیادین الکتروریسی شده حاوی اسانس آویشن شیرازی (ZMEO) (5، 10 و 15 درصد، وزنی/وزنی) برای ایجاد الیاف­‌های ضد میکروبی فعال بود. حداقل غلظت مهارکنندگی رشد و حداقل غلظت کشند­گی اسانس ارزیابی شد. همچنین نانوالیاف تولیدی از لحاظ ویژگی­‌های فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌­اکسیدانی و ضدمیکروبی بررسی شد. ...  بیشتر

ارزیابی روغن استخراج شده ازچیپس های سیب زمینی موجود در بازار ایران

محمدرضا سعیدی اصل؛ مهسان ایرجی فر؛ مریم فهیم دانش

دوره 1، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 165-174

http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2012.12.20.132

چکیده
  در این پژوهش، کیفیت چیپس های موجود در بازار ایران بر اساس ارزیابی کیفیت روغن استخراجی مورد ارزیابی قرار گرفت. در این تحقیق هفت نمونه چیپس سیب زمینی (نمکی) که شامل پنج نمونه چیپس ایرانی (T5 ،T4 ،T3 ،T2،T1) و دو نمونه چیپس خارجی (T7 ،T6) بودند، به طور کاملاً تصادفی انتخاب شده و مورد آزمایش های مختلف کیفی قرار گرفتند. نتایج این پژوهش نشان ...  بیشتر