• ورود به سامانه
  • ثبت نام
  • English

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

جستجوی پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • سیاست دسترسی آزاد
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای سامانه
    • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
    • راهنمای داوران
  • تماس با ما
نویسنده = شهناز افشاریان
تعداد مقالات: 1
بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 175-186

10.22101/JRIFST.2012.12.20.133

فریده طباطبائی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ آرش کوچکی؛ شهناز افشاریان

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 276.37 K

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

اخبار و اعلانات

  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی بین المللی Scopus 1399-06-02
  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی EBSCO 1399-04-15
  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی بین‌المللی (CAS) 1397-10-26
  • مجوز چاپ مقالات انگلیسی 1397-10-26
  • کنترل سرقت ادبی 1397-06-02

کلیه حقوق این وبگاه برای مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی محفوظ است.

Creative Commons License

دسترسی به مقالات نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی به صورت دسترسی آزاد می‌باشد (Creative Commons Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0 .

 

 آخرین به‌روزرسانی وبگاه:

28 خرداد ماه 1402

 

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

© سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب