نویسنده = محمد الهی
بهینه‌سازی فرمولاسیون پودر ژله میوه‌ای کم کالری با استفاده از شیرین‌کننده‌های سوکرالوز و ایزومالت

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 65-74

10.22101/JRIFST.2015.05.10.415

مرضیه حسینی نژاد؛ مریم محتشمی؛ سارا کمالی؛ محمد الهی


بررسی اثر غنی‌سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی‌‌های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 307-316

10.22101/JRIFST.2015.01.21.342

آرش قیطران پور؛ محمد الهی؛ مسعود نجف نجفی؛ محبت محبی


اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیب‌زمینی‌ترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 311-322

10.22101/JRIFST.2014.03.01.242

سارا کمالی؛ مرضیه حسینی نژاد؛ محمد الهی؛ مسعود یاورمنش


حذف ناخالصی‌های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 365-380

10.22101/JRIFST.2014.03.01.246

وحید حکیم زاده؛ محمد الهی؛ سیدمحمود موسوی؛ سید محمدعلی رضوی


مدلسازی دفع یون‌های آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM

دوره 2، شماره 1، تیر 1392، صفحه 63-78

10.22101/JRIFST.2013.07.03.215

مصطفی شهیدی نوقابی؛ سیدمحمود موسوی؛ سید محمدعلی رضوی؛ محمد الهی