نویسنده = %D9%85%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF %D9%86%D8%AC%D9%81 %D9%86%D8%AC%D9%81%DB%8C
تثبیت مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلومین جهت کاهش آفلاتوکسین M1 در شرایط In Vitro

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 315-324

10.22101/JRIFST.2016.12.19.538

مرجان فروغی؛ محبوبه سرابی جماب؛ جواد کرامت؛ مسعود نجف نجفی


بهینه‌سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 39-54

10.22101/JRIFST.2016.06.01.514

زهرا احمدیان کوچکسرایی؛ راضیه نیازمند؛ مسعود نجف نجفی


بررسی اثر غنی‌سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی‌‌های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 307-316

10.22101/JRIFST.2015.01.21.342

آرش قیطران پور؛ محمد الهی؛ مسعود نجف نجفی؛ محبت محبی


بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص‌های کیفی امولسیون روغن در آب

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 139-152

10.22101/JRIFST.2013.09.16.223

علیرضا صادقیان؛ رسول کدخدایی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ مسعود نجف نجفی