نویسنده = %D8%AC%D9%84%D8%A7%D9%84 %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87
بررسی تأثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی‌های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانوپروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 73-86

10.22101/JRIFST.2016.06.01.516

جلال محمدزاده؛ رسول کدخدایی؛ سیدعلی مرتضوی؛ فریده طباطبائی یزدی؛ آرش کوچکی


بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 331-346

10.22101/JRIFST.2015.01.21.344

جلال محمدزاده؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی


بررسی سینتیک و بهینه‌سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو‌امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب‌پنیر

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 211-226

10.22101/JRIFST.2014.10.23.332

جلال محمدزاده؛ فریده طباطبائی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی