تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب

آرمیتا بهنیا؛ حجت کاراژیان؛ راضیه نیازمند؛ عبدالرضا محمدی نافچی

دوره 3، شماره 3 ، آبان 1393، ، صفحه 255-266

https://doi.org/10.22101/JRIFST.2014.10.23.335

چکیده
  امروزه با توجه به افزایش تمایل جهت مصرف فرآورده‌های کم‌چرب و یا بدون چربی ترجیح داده می‌شود که از شیر بدون چربی جهت تهیه ماست استفاده شود. گیاه شاهی دارای کاربردهای دارویی بسیاری می‌باشد و از آنجا که مشخص شده است که دانه‌های این گیاه حاوی مقدار بسیار زیاد ترکیبات موسیلاژی هستند، در این پژوهش از صمغ دانه شاهی در غلظت‌های (0/05، 0/07، ...  بیشتر