نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%AA%D9%82%DB%8C %DA%AF%D9%84%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C
استفاده از روش‌های تشخیص الگو در آنالیز داده‌های حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکز و فروکتوز در عسل

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 419-430

10.22101/JRIFST.2019.02.23.746

سعید فعال؛ محمد لغوی؛ سعادت کامگار؛ محمدحسین رئوفت؛ محمدتقی گلمکانی


بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 157-170

10.22101/JRIFST.2017.09.02.624

نسترن خواجه‌ئی؛ محمدتقی گلمکانی؛ مرضیه ابلاغی؛ محمدهادی اسکندری


ارزیابی تاثیر حذف حلال در استخراج به کمک مایکروویو بر میزان ترکیبات موثره و فعالیت ضد میکروبی اسانس برگ به‌لیمو

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 105-118

10.22101/JRIFST.2016.06.01.518

محمدتقی گلمکانی؛ آرمین قاسمی؛ محمدهادی اسکندری؛ مهرداد نیاکوثری


بررسی مقایسه‌ای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 257-270

10.22101/JRIFST.2015.11.22.436

احسان شاد؛ هادی هاشمی گهروئی؛ محمدتقی گلمکانی؛ سارا مزیدی