نویسنده = %D8%B3%DB%8C%D8%AF%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1 %D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C
بررسی تأثیر ضخامت پلی‌اتیلن، ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 377-392

10.22101/JRIFST.2019.02.23.743

لاله خانکشی؛ رضا طباطبائی کلور؛ سیدجعفر هاشمی


بررسی تأثیر نرخ خشک شدن و طول دوره‌ی استراحت‌دهی در خشک کردن شلتوک به روش لایه نازک

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 87-104

10.22101/JRIFST.2016.06.01.517

رحمت اله اشتواد؛ داود کلانتری؛ سیدجعفر هاشمی؛ همت اله پیردشتی