نویسنده = %D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%AF %D8%B4%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%84%D9%87%DB%8C %DB%8C%D8%A7%D9%86%DA%86%D8%B4%D9%85%D9%87
تأثیر پلاسمای سرد بر فعالیت آنزیمی و ویژگی‌های کیفی پالپ انبه

دوره 10، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 341-350

10.22101/JRIFST.2021.247462.1183

طارق جمال عبدالمقصود؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ بهداد شکرالهی یانچشمه


ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از دانۀ صیفی‌جات بومی ایران (خربزه، طالبی، هندوانه، کدو)

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 249-264

10.22101/JRIFST.2016.12.19.533

مهدی وریدی؛ فاطمه حیدریه؛ بهداد شکرالهی یانچشمه