1. ارزیابی خصوصیات و ویژگی های سوسیس ماهی قزل‌آلای فراسودمند حاوی پروبیوتیک و جایگزین چربی

اقدس صادقی؛ وحید حکیم زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ حسن رشیدی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 اسفند 1399

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2021.252982.1189

چکیده
  از بین محصولات گوشتی می­‌توان به سوسیس و کالباس‌­های تخمیری اشاره کرد که دارای خصوصیات ویژه­‌ایی از جمله زمان نگهداری بیشتر، ارزش تغذیه‌­ای بالاتر بواسطه کاهش نیتروزآمین و عطر و طعم مطلوب­‌تر هستند. استفاده از گوشت ماهی بجای گوشت قرمز، استفاده از جایگزین­‌های چربی و کاربرد سوش‌­های پروبیوتیک در این محصولات توانسته ...  بیشتر

2. تعیین شرایط بهینۀ آب‌گیری اسمزی به‌عنوان پیش‌تیمار در خشک‌کردن با هوای داغ برش‌های شلغم به روش سطح

محمد ریگی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ حسین قهرمانی

دوره 8، شماره 4 ، زمستان 1398، ، صفحه 325-340

http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2019.08.04-e1062

چکیده
  هدف از مطالعۀ حاضر، بررسی اثر غلظت محلول اسمزی (30، 45 و 60 درصد وزنی/وزنی)، دمای محلول اسمزی (30، 40 و 50 درجۀ سانتی‌گراد) و زمان غوطه‌وری (4، 5 و 6 ساعت)، بر خروج آب (WL)، جذب مادۀ جامد (SG)، کاهش وزن (WR)، محتوی ویتامین C، چروکیدگی، نسبت بازآبپوشی (RR) و شاخص‌های رنگ (L، a و b) طی آب‌گیری اسمزی- خشک‌کردن ورقه‎های شلغم بود. روش سطح پاسخ (RSM) نیز برای یافتن ...  بیشتر