نویسنده = %D8%B9%D9%84%DB%8C %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C %D8%AB%D8%A7%D9%86%DB%8C
بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 343-354

10.22101/JRIFST.2023.376105.1419

محمدرضا رادنیا؛ الهام مهدیان؛ علی محمدی ثانی؛ محمدعلی حصاری نژاد


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتی‌بخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.)

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 29-38

10.22101/JRIFST.2022.318617.1304

آذر سپاهی؛ الهام مهدیان؛ اسماعیل عطای صالحی؛ علی محمدی ثانی


بهینه‌یابی سیستم‌های حجم دهندۀ روغن بر پایۀ اینولین، صمغ فارسی و آلژینات با روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 123-140

10.22101/JRIFST.2021.296541.1261

بیتا محمدعلمی؛ اکرم آریان‌فر؛ علی محمدی ثانی؛ سارا ناجی طبسی


درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی

دوره 9، شماره 2، تیر 1399، صفحه 127-142

10.22101/JRIFST.2020.170801.1063

مسعود نجف نجفی؛ سارا نعمتی؛ علی محمدی ثانی؛ رسول کدخدایی