نویسنده = %D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86 %D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 291-304

10.22101/JRIFST.2022.341320.1355

نجمه مظهری؛ علیرضا صادقیان؛ حسین زمانی؛ سمیرا یگانه زاد؛ عباس افراسیابی


بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 355-368

10.22101/JRIFST.2023.376953.1435

سیدجواد حسینی؛ محبوبه سرابی جماب؛ مصطفی شهیدی؛ حسین زمانی؛ غلام حسین ظهوری


تحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 353-364

10.22101/JRIFST.2019.02.23.741

حسین زمانی؛ سیدمهدی میرزابابایی؛ سیدمجید هاشمیان