نویسنده = حسین زمانی
بررسی اثر تیمار حرارتی بر خواص ضد میکروبی اسانس اویشن شیرازی و دارچین در برابر میکروارگانیسم‌های اصلی فساد نان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مرداد 1402

10.22101/jrifst.2023.376953.1435

سیدجواد حسینی؛ مصطفی شهیدی؛ محبوبه سرابی جماب؛ حسین زمانی؛ غلام حسین ظهوری


تحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 353-364

10.22101/JRIFST.2019.02.23.741

حسین زمانی؛ سیدمهدی میرزابابایی؛ سیدمجید هاشمیان