ارزیابی فساد شیمیایی و میکروبی فیلۀ مرغ پوشش‌داده‌شده با کیتوزان، اسانس زنجبیل و کنسانترۀ ازگیل، طی نگهداری در دمای یخچال

فهیمه توریان؛ محمدرضا امیری

دوره 8، شماره 4 ، بهمن 1398، ، صفحه 391-404

https://doi.org/10.22101/JRIFST.2019.16.10.e1104

چکیده
  اکسیداسیون لیپیدها و رشد میکروبی ازجمله عوامل مؤثر بر خصوصیات کیفی و فسادپذیری گوشت در طی نگهداری است. در این مطالعه به‌کارگیری پوشش خوراکی کیتوزان، کنسانترۀ ازگیل، اسانس زنجبیل به تنهایی و در ترکیب با یکدیگر برکاهش فساد شیمیایی و افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال موردبررسی قرارگرفت. 8 گروه موردبررسی طی یک ...  بیشتر