نویسنده = طارق جمال عبدالمقصود
The use of Transglutaminase and Gallic acid as Stabilizers and Thickeners in the Production of Ice cream

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اسفند 1402

10.22101/jrifst.2024.418256.1520

Zena Kadhim Al-Younisa؛ Raqad R.Al-Hatim؛ Sheren Fadhal Abbas؛ Ammar B. Altemimi؛ Mohammad Ali Hesarinejad؛ Mohamed Ibrahim Younis؛ Tarek Gamal Abedelmaksoud


تأثیر پلاسمای سرد بر فعالیت آنزیمی و ویژگی‌های کیفی پالپ انبه

دوره 10، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 341-350

10.22101/JRIFST.2021.247462.1183

طارق جمال عبدالمقصود؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ بهداد شکرالهی یانچشمه