1. بررسی محتوای فنول و خواص آنتی‌اکسیدانی عصارۀ صمغ انزروت

نجمه خادمی پور؛ انوشه شریفان؛ حسین باخدا

دوره 10، شماره 1 ، بهار 1400، ، صفحه 59-70

http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2021.257952.1201

چکیده
  امروزه یافتن آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی با منشأ گیاهی مورد استقبال محققین قرار گرفته است. گیاه دارویی انزروت متعلق به خانواده بقولات است. در این پژوهش تلاش‎ شده است که تأثیر دو روش استخراج سیال فوق‌‎بحرانی و خیساندن با حلال متانول بر ترکیبات مؤثر عصارۀ صمغ بررسی و ضمن ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره، همبستگی بین ترکیبات فنول ...  بیشتر