افزایش مدت زمان ماندگاری نقل از طریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری: مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی

فاطمه آذری کیا؛ سامان آبدانان مهدی زاده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 فروردین 1401

http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2022.306907.1279

چکیده
  خشک شدن نقل بر ویژگی­‌های بافتی آن تاثیر منفی دارد که این روند می‌­تواند با افزایش میزان رطوبت نسبی اتمسفر ظرف نگهداری مرتفع گردد. در این تحقیق، از ترکیب شربت گلوکز و نمک طعام در نسبت­‌های مختلف (1:8، 1:4 و 1:2) به­‌عنوان ترکیب اصلاح‌­کننده رطوبت نسبی جهت جلوگیری از سفت شدن نقل استفاده شد. تاثیر این اصلاح­کننده­‌های رطوبت ...  بیشتر