کلیدواژه‌ها = صمغ فارسی
خواص حسی و بافتی مایونز کم‌چرب تهیه‌شده با نشاستۀ ذرت ژلاتینه‌شده و صمغ فارسی

دوره 9، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 363-374

10.22101/JRIFST.2020.212592.1136

حمیدرضا موسی خانی گنجه؛ محمد گلی


بهینه‌سازی فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی سنتی محتوی صمغ‌های فارسی و بادام به‌عنوان جایگزین چربی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 235-248

10.22101/JRIFST.2016.12.19.532

حدیث رستم آبادی؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی


تأثیر صمغ فارسی و پودر تفالۀ هویج بر روند بیاتی دونات پیش‌فرایند شده توسط مایکروویو

دوره 5، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 171-182

10.22101/JRIFST.2016.09.17.525

مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده


بررسی ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی صمغ فارسی اصلاح شده با اُکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA)

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 55-72

10.22101/JRIFST.2016.06.01.515

سمیه محمدی؛ سلیمان عباسی


ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 171-184

10.22101/JRIFST.2014.08.23.326

معصومه ثمری خلج؛ سلیمان عباسی


بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 381-392

10.22101/JRIFST.2014.03.01.247

میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان


تأثیر میزان صمغ فارسی، روغن، پروتئین و پ هاش بر پایداری امولسیون تهیه شده با فراصوت

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 199-218

10.22101/jrifst.2012.12.20.135

فاطمه یوسفی؛ سلیمان عباسی؛ حمید عزت پناه