کلیدواژه‌ها = نانولیپوزوم
اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگی‌های کیفی سوریمی

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 215-230

10.22101/JRIFST.2023.373987.1413

سحر اسمی پور نورآبادی؛ لاله رومیانی


آماده‌سازی نانولیپوزوم‌های حامل فیکوبیلی‌پروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلی‌مری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 109-122

10.22101/JRIFST.2021.299415.1270

امیر حق دوست؛ لیلا گلستان؛ مریم حسنی؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ سیداحمد شهیدی


تولید و ارزیابی نانولیپوزوم‌های حامل پپتیدهای زیست‌فعال به‌دست‌آمده از ضایعات ماهی با استفاده از آنزیم آلکالاز

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 31-44

10.22101/jrifst.2019.04.30.813

شیرین حسنی؛ مصطفی شهیدی؛ سیدمهدی اجاق


بررسی اثر فیلم خوراکی پروتئین میوفیبریل ماهی ـ نانوفیبر سلولز حاوی نانولیپوزوم‌های اسانس پونۀ کوهی بر کیفیت میکروبی فیلۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در شرایط سرد

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 335-350

10.22101/JRIFST.2018.02.12.642

محسن کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری


نانولیپوزوم عصارۀ دانۀ انگورسیاه با فرمولاسیون جدید و کاربرد آن در دوغ

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 403-412

10.22101/JRIFST.2018.02.12.647

مهسا حمیدی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ هادی الماسی


نانولیپوزوم‌های حامل بتاکاروتن: بررسی اثر گامااوریزانول بر پایداری اندازه ذرات و درون‌پوشانی

دوره 4، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 365-382

10.22101/JRIFST.2016.01.30.447

صحرا بشیری؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ جلال دهقان نیا