کلیدواژه‌ها = %D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA %D8%B6%D8%AF%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8%DB%8C
محتوای فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های متانولی و آبی بخش‌های مختلف گیاه انزروت و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ صمغ متانولی

دوره 11، شماره 3، آذر 1401، صفحه 291-302

10.22101/JRIFST.2022.320691.1308

نجمه خادمی‌پور؛ انوشه شریفان؛ حسین باخدا


آماده‌سازی نانولیپوزوم‌های حامل فیکوبیلی‌پروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلی‌مری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 109-122

10.22101/JRIFST.2021.299415.1270

امیر حق دوست؛ لیلا گلستان؛ مریم حسنی؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ سیداحمد شهیدی


خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 27-40

10.22101/JRIFST.2019.09.17.e1031

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ راضیه نیازمند؛ سمیه حاجی نژاد؛ احسان اکبری


اثر افزودن اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khusestanica) بر خصوصیات باکتریایی، شیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 279-294

10.22101/JRIFST.2013.12.01.237

یحیی مقصودلو؛ اطهر اصغرپور؛ پیمان آریایی