کلیدواژه‌ها = مایکروویو
تأثیر پیش‌تیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشک‌کردن و ویژگی‌های فیزیکی فلفل‌سبز تند

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 305-312

10.22101/JRIFST.2023.362629.1395

ثمین ایروانی؛ مهشید جهادی؛ مولود نورانی


کاهش ترکیبات ضدتغذیه‌ای و اسیدهای چرب آزاد سبوس جو، جوی دوسر و برنج تیمارشده با امواج مایکروویو

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 55-66

10.22101/JRIFST.2022.324723.1317

مریم عزیزخانی؛ رمضان ابراهیم خاصی


بررسی خشک‌‌‌شدن شلتوک در یک خشک‌کن مایکروویو جریان مداوم

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 361-374

10.22101/JRIFST.2018.02.12.644

حسن جعفری؛ داود کلانتری؛ محسن آزادبخت


اثر پیش‌تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی، ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعال‌سازی

دوره 6، شماره 3، آبان 1396، صفحه 277-290

10.22101/JRIFST.2017.11.18.635

علی متولی؛ فاطمه ذبیح‌نیا


بررسی اثر امواج مایکروویو بر ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسایشی و ضدقارچی اسانس مورتلخ

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 157-170

10.22101/JRIFST.2017.09.02.624

نسترن خواجه‌ئی؛ محمدتقی گلمکانی؛ مرضیه ابلاغی؛ محمدهادی اسکندری


مدل‌سازی استخراج روغن از دانۀ کتان به کمک پیش‌تیمار مایکروویو با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 199-210

10.22101/JRIFST.2017.09.02.627

معصومه مقیمی؛ حمید بخش آبادی؛ مسعود بذرافشان


ارزیابی تاثیر حذف حلال در استخراج به کمک مایکروویو بر میزان ترکیبات موثره و فعالیت ضد میکروبی اسانس برگ به‌لیمو

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 105-118

10.22101/JRIFST.2016.06.01.518

محمدتقی گلمکانی؛ آرمین قاسمی؛ محمدهادی اسکندری؛ مهرداد نیاکوثری


بررسی مقایسه‌ای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 257-270

10.22101/JRIFST.2015.11.22.436

احسان شاد؛ هادی هاشمی گهروئی؛ محمدتقی گلمکانی؛ سارا مزیدی


تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2014.06.15.311

مهدی صداقت سنگانی؛ اسحاق زکی پور رحیم آبادی؛ احسان احمدی فر